V.F. u Nakon predavanja

Udruga studenata FHS-a raspisala natječaj za najljepšu božićnu fotografiju: Donosimo kako se prijaviti

Tu je i poklon iznenađenja!

23. prosinca 2022 15:59
Djevojka fotografira

Djevojka fotografira Foto: Pexels via Pixabay

Svi talentirani studenti fotografi i oni koji se tako osjećaju mogu se prijaviti na foto natječaj za najljepšu božićnu fotografiju.

Udruga studenata Fakulteta hrvatskih studija „Studia Croatica“ je na svojoj stranici objavila da traže najljepšu božićnu fotografiju u Hrvatskoj za 2022. Na natječaj se tako mogu prijaviti svi, a svi zainteresirani moraju osobno fotografirati božićnu fotografiju.

Sudionici mogu poslati dvije fotografije do 1. siječnja 2023., a povjerenstvo sastavljeno od tri člana će odabrati najljepšu fotografiju, odnosno pobjednika ili pobjednicu. Fotografije se šalju na e-mail adresu hrstud.studiacroatica@gmail.com.

Povjerenstvo će zaprimljene fotografije dobiti u šifriranim mapama kako bi identitet autora ostao anoniman do donošenja odluke.

Pobjednik će biti nagrađen promotivnim poklonima Udruge te poklonom koji ostaje iznenađenje, a fotografija će biti javno objavljena na svim stranicama Udruge studenata „Studia Croatica“.

vezano Organizatori jedva čekaju ponovno vratiti božićni duh na kampus Borongaj Nakon predavanja U doba kolokvija važno je skupiti sve bodove, no još je važnije posjetiti ovaj događaj i „kolokvirati ljubav“!

vezano Slika nije pronađena Vijesti Ministar Fuchs poslao inspekciju na Fakultet hrvatskih studija: Sumnja se na brojne nepravilnosti u radu

Još vijesti