M. P. u Nakon predavanja

Dejtanje na kakvo niste navikli: Evo gdje možeš pronaći posao u 5 minuta!

Manifestacija predstavlja korisno iskustvo za studente koje im olakšava ulazak na tržište rada

8. ožujka 2023 12:45
Novčanice eura

Novčanice eura Foto: Isleem/Shutterstock

Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu, u suradnji sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije organizira manifestaciju „UNIST Career Speed Dating“, događaj je osmišljen kao brzi spoj i razgovor za posao koji je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Splitu, prenosi slobodnadalmacija.hr.

Manifestacija se održava danas i sutra u multifunkcionalnoj dvorani SPINIT inkubatora Sveučilišta u Splitu na adresi Matoševa 56. Na prvoj radionici studenti će se pripremiti za predstavljanje poslodavcima, a vježba će se održati pod vodstvom Antonie Peroš, voditeljice Ureda za upravljanje karijerama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVJETOVANJE I KARIJERE _UNIST (@unist_karijere)

Događaj je organiziran na način da studenti u 5 do 8 minuta imaju priliku predstaviti se poslodavcima te dobiti povratnu informaciju o dojmu koji ostavljaju i mogućnostima za napredak. Manifestacija predstavlja korisno iskustvo za studente koje im olakšava ulazak na tržište rada i daje priliku za predstavljanje u poslovnom svijetu, a na kraju i pronalazak prakse, prenosi slobodnadalmacija.hr.

Također, sudjelovanje na događaju omogućuje poslodavcima da predstave studentske poslove potencijalnim kandidatima i da razmijene kontakte. Studenac, Hotel Split, Privredna banka Zagreb, FINA i Tommy, samo su neki od poslodavaca koji će se predstaviti studentima.
Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete ovdje.

Još vijesti