L.B. u Nakon predavanja

[VIDEO] Podijelila genijalan trik! Više nikad nećete morati pisati skripte: 'Služi i za šalabahtere'

I dok neki definitivno uživaju u skriptiranju knjiga koje čitaju ili kad pišu 'skriptine skripte skriptu', ima i onih koji bi taj dio studiranja rado preskočili.

28. srpnja 2022 14:41
Jelena na svom TikToku često dijeli korisne savjete za lakše studiranje.

Jelena na svom TikToku često dijeli korisne savjete za lakše studiranje. Foto: screenshot via TikTok@vajs_ _

Ako ste i vi među njima, onda će vas razveseliti trik studentice Jelene Vajs koja na svom TikTok profilu često objavljuje korisne savjete za lakše studiranje.

vezano Niste spremni za ispit? Nema veze, možda imate sreće! Nakon predavanja Niste stigli učiti i sad ne znate kako ćete položiti ispit? Ovih pet trikova će vam pomoći!

O njenoj popularnosti svjedoči i brojka sljedbenika koja se popela na više od 127 tisuća, te broj "lajkova" na videima koji su u nekim slučajevima izazvali i po 3 milijuna reakcija.

Ovaj put, odlučila je podijeliti zgodan trik koji će vas lišiti "piskaranja" skripti ili beskonačnog kopiranja. Dovoljna je samo jedna alikacija ili malo umješnije baratanje pametnim telefonom i to je to!

@vajs__ #srbijatiktok #bosniatiktok #hrvatskatiktok #crnagoratiktok #makedonijatiktok #sloveniatiktok #fyp #viral #fotografija #student #studenti #iphonetrik ♬ Obična Ljubavna Pjesma - Aerodrom

Svaka knjiga može postati word dokument koji možete dalje uređivati, a svaku skriptu pak možete skenirati na jednak način i pretvoriti u dokument koji dalje možete prilagođavati svojim potrebama što se učenja tiče.

"Ne morate više nikad ništa prepisivati", pojašnjava Jelena u videu u kojemu objašnjava kako funkcionira ova korisna aplikacija.

vezano Kako dobiti dovoljan (2) čak i kad uopće NE UČIŠ za ispit? Ova studentica zna TRIK koji uvijek pali! VIDEO Nakon predavanja Kako dobiti dovoljan (2) čak i kad uopće NE UČIŠ za ispit? Ova studentica zna TRIK koji uvijek pali! VIDEO

"Gdje je ovo bilo dok sam ja studirala", napisala je jedna djevojka u komentarima.

 

@vajs__ App za studente 📚 #hrvatskatiktok #srbijatiktok #bosniatiktok #balakntiktok #digitalmarketing #studenti #aplikacije #iphonetrik #iphonetrikovi #fyp ♬ Starry Night - Original Mix - Peggy Gou

 

Hoćete li isprobati ovaj trik?

Još vijesti