P.S. u Vodič za brucoše

Brucošice „poljubile vrata“ poznatog zagrebačkog kluba jer nisu nosile štikle? Evo što su naučile nakon izlaska

Nažalost, ovim će djevojkama jedan od prvih izlazaka u studentskom životu ostati u lošem sjećanju.

28. listopada 2022 10:38
Nije svaka obuća za svaku prigodu...

Nije svaka obuća za svaku prigodu... Foto: P.S., MojFaks

Tako je bio slučaj i prošlog tjedna kada je poznati regionalni pjevač Saša Matić održao dva velika koncerta u Zagrebu i dupkom ispunio zagrebačku Arenu oba dana. After party koncerta, održao se u poznatom zagrebačkom klubu H2O, no zbog jednog pravila, nisu svi koji su željeli tulumariti, uspjeli ući.

Kako nam javljaju čitateljice, ujedno i studentice Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, koje su nakon Sveučilišne brucošijade poželjele prisustvovati afteru u H2O, ali im ulazak nije bio dopušten.

Zaštitar otkrio u čemu je problem

Problem nije bio u tome što nisu bile na koncertu, već u pravilima odijevanja koje, očito, provodi ovaj poznati zagrebački klub.

„Uzbuđene da ćemo se napokon zabaviti, nismo očekivale ono što nas je dočekalo. Kada smo htjele ući u klub, zaštitari su nas samo preusmjerili nazad van. Zbunjeno smo gledale što se događa, kada nam je jedan od zaštitara rekao da ne možemo ući jer nemamo štikle“, rekle su studentice.

Na sebi imale tenisice, a ne štikle

Kako nam govore, izlazak im je zbog svega toga propao. Dodaju da ni Sveučilišna brucošijada „nije najbolje prošla, s obzirom na to da se Vesna Pisarović pojavila tek oko 2 ujutro“.

Štikle ili tenisice? Štikle ili tenisice? Foto: P.S., MojFaks

No, definitivno nisu očekivale da će im ulazak u klub H2O biti zabranjen zbog obuće. Djevojke su tu večer obule tenisice, koje očito ne slijede dress code ovog kluba.

Iz svega su ipak izvukle zaključak. „Izlazak nam je ipak propao, no naučile smo da moramo obuti štikle, ako želimo ući u ovaj klub“, zaključuju brucošice.

H2O ima pravila odijevanja, ali...

Iako neka mjesta imaju pravila odijevanja kojih se uzvanici moraju pridržavati, iz kluba H2O nigdje ne naglašavaju kako i štikle moraju biti dio odjevne kombinacije.

U opisu na Instagram profilu, naveden je dress code i to pomoću emotikona haljine i muškog formalnog odijela, no nigdje nema emotikona ženske svečane cipele, štikle.

Zbog ove situacije, nekoliko smo puta kontaktirati H2O i zatražili da prokomentiraju navode studentica, kao i da pojasne koja su pravila odijevanja za ulazak u klub, ali do objave ovog članka nisu odgovorili.

vezano Tulum u studentskoj sobi Laganini Zagrebački studenti o izlascima kad su se najbolje zabavili: 'Kad ne znaš s kim izlaziš, kamo idete ni gdje ćete završiti...'

vezano Mladi odvajaju dio budžeta i za noćni život Laganini Studenti s ovih sveučilišta troše najviše kad izađu van

Još vijesti