M. P. u Nakon predavanja

Mogu li mladi doista nešto učiniti? Pridruži se konferenciji u Bruxellesu i podijeli svoja stajališta

Konferencija je hibridna, stoga će se moći pridružiti mladi lideri iz cijele Hrvatske.

22. ožujka 2023 12:42
Europski parlament u Bruxellesu

Europski parlament u Bruxellesu Foto: Mr Dmitry/Shutterstock

Završna konferencija projekta „Mreža za aktivaciju mladih“ seli se iz Hrvatske na drugi kraj Europe, točnije u Europski gospodarski i socijalni odbor u Bruxellesu. Planirane aktivnosti održat će se od 27. do 29. ožujka, a sudionici će se upoznati s rezultatima projekta, stoji na službenoj stranici Centra za mlade grada Zagreba.

Konferencija je hibridna, stoga će se moći pridružiti mladi lideri iz cijele Hrvatske, a isto tako i bez ograničenja podijeliti svoja razmišljanja i stavove za vrijeme trajanja rasprave. Sudionici će saznati više o europskim politikama krojenima za mlade, sudjelovati u panel raspravama s predstavnicima udruga, znanstvenicima i političarima te debatirati na temu mogu li mladi zaista napraviti promjene.

Spomenuti projekt sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a obrasci prijave za sudjelovanje na konferenciji nalaze se ovdje.

Program konferencije i sve ostale informacije možete proučiti na službenim stranicama Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „Zamisli“.

 

Još vijesti