P.S. u Nakon predavanja

Želiš vidjeti kako izgleda priprema helikoptera Hrvatske vojske? Evo gdje imaš priliku i to potpuno besplatno

Ministarstvo obrane poziva sve zainteresirane studente za ovu organiziranu posjetu

25. svibnja 2023 13:08
Studenti će imati priliku vidjeti praktično uvježbavanje posade helikoptera

Studenti će imati priliku vidjeti praktično uvježbavanje posade helikoptera Foto: Curioso Photography/Unsplash

Ako te ikada zanimalo kako funkcionira Hrvatska vojska ili vojska općenito, sada imaš priliku to vidjeti!

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska pozivaju studente da sudjeluju u organiziranom posjetu Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu u mjestu Divulje pored Splita, kako objavljuje Ministarstvo obrane na svojim službenim web stranicama.

Posjeta će se odviti u utorak, 13. lipnja, a studenti će imati priliku upoznati se s radom zapovjedništva, vojnom opremom i njezinim sustavima, a uz sve navedeno će moći vidjeti i praktični dio. Točnije, uvježbavanje posade helikoptera koji se koriste u protupožarnoj sezoni!

„Provedite jedan dan uz pripadnike Hrvatske vojske i Hrvatske vatrogasne zajednice i pogledajte kako je organiziran sustav domovinske sigurnosti i kako funkcionira u protupožarnim aktivnostima“, napisali su iz MORH-a na svojoj službenoj web stranici.

Ograničen broj posjetitelja

Ono što je bitno napomenuti vezano uz organizirani posjet jest broj studenata posjetitelja, tako da je on ograničen na 30.

Posjeti ne moraju prisustvovati samo studenti iz Dalmacije, Splita i okolice, s obzirom na to da će biti organiziran prijevoz iz Zagreba do Divulja.

Zainteresirani studenti, koji žele biti dio ove organizirane posjete, prijavljuju se na e-mail adresu infor@morh.hr i mskovrlj@morh.hr. Više informacija o ovoj inicijativi, kao i o sadržaju prijave kojeg je potrebno poslati možete pronaći OVDJE.

izvor: www.morh.hr

U novome serijalu StudiGO ne propustite iskustva sa studentskih razmjena!


 

Još vijesti