S.D. u Postani student

Norijada u mnogim hrvatskim gradovima – pogledajte u kojem će gradu maturante zabavljati Maja Šuput!

Gdje se održavaju najzabavnije norijade?

22. svibnja 2023 13:30
U mnogim gradovima daje se nagrada za najbolje majice i odore

U mnogim gradovima daje se nagrada za najbolje majice i odore Foto: teen385, Martina T.

Uskoro se bliži posljednji dan nastave za maturante, a sigurni smo da jedva čekaju proslaviti uspješan završetak ovog životnog poglavlja.

Na kraju njihovog srednjoškolskog obrazovanja, velik broj gradova i ugostiteljskih objekata odlučilo je organizirati norijade, razne događaje, nagradne igre i nezaboravne koncerte kojima će potaknuti maturante na veselje i proslavu.

Grad Zagreb program je objavio samo tri dana prije Dana maturanata (Norijade). Maturante su pozvali da se mogu okupiti na Trgu bana Jelačića i za njih će biti organizirana povorka do Bundeka koja kreće u 12 sati ili se odmah može doći u park Bundek, gdje će se održati glazbeno-scenski program, piše Dnevnik.hr.

Voditelj programa bit će animator Marko Petar Orešković, a u glazbenom programu sudjelovat će Zembo Latifa, DJ Danijel Turk, band Kings, Jakša Jordes & DJ Robbie, Turk The DJ i DJ Vermont.

U prostoru Gradske Kavane Čakovec, maturanti će moći uživati u čak 2 koncerta. Jedan će se održati danas, kada će za službeno otvorenje biti zadužen Vulkan band, a zadnji dan škole maturanti će moći proslaviti uz Gloria band.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gradska Kavana Čakovec (@gradska_kavana.ck)


Također će se, već tradicionalno u suradnji portala eMedjimurje.hr i Gradske Kavane Čakovec organizirati i foto natječaj na kojem mogu sudjelovati svi maturantski razredi.

Fotografije će biti objavljene na Facebook profilu eMedjimurja, gdje će razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše lajkova, biti nagrađeni nagradama koje je za njih osigurala Gradska Kavana Čakovec.

Na natječaj se možete prijaviti putem maila foto@emedjimurje.hr.

I Grad Virovitica svojim maturantima osigurao je nezaboravnu zabavu.

Posjetitelji će 26. svibnja 2023. moći uživati u koncertu mlade virovitičke grupe Jeans.

Osim koncerta, maturanti će sudjelovati i u natjecanju za najmaštovitiji slogan na majicama koje je organizirao Informativni centar Virovitica i Bistro Tricolore, prenosi icv.hr.

Na svojim službenim stranicama, Grad Virovitica pozvao je sve đake završnih razreda da im se pridruže u navedenom programu, koji će se održati na lokaciji šetnice ispred Gimnazije u 18 sati.

Od 24. do 26. svibnja u Varaždinu odvijat će se program „Maturantika 2023“, u sklopu kojeg će se organizirati mimohod maturanata, nastup čak dva DJ-a, proglašenje „najodore“ i drugo.

Udruga Pula Nightlife razveselila je svoje maturante objavom da će ih, nakon zadnjeg dana škole, od 10 do 14 sati, na zelenoj površini ispred društvenog centra Karlo Rojc, zabaviti Dj Gaby, a u večernjim satima u Pietasu i poznata pjevačica Maja Šuput, prenosi Glas Istre.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pula Nightlife (@pulanightlife)

 

Program prvog dana norijade u Puli, u četvrtak 25.5.2023, još uvijek nije poznat, ali sigurni smo da će oduševiti sve okupljene.

Bez obzira na koju vrstu zabave se odlučili, želimo vam sretan završetak godine i nezaboravnu proslavu! 

U novome serijalu StudiGO ne propustite iskustva sa studentskih razmjena!


 

Još vijesti