M. P. u Postani student

Pozor maturanti! Dan otvorenih vrata na ovom fakultetu – posjetitelje očekuju diskusije sa studentima

Nakon višegodišnje pauze održat će se uživo.

5. travnja 2023 10:53
Studentica popravlja računalo

Studentica popravlja računalo Foto: ESB Professional/Shutterstock

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati 27. travnja u prostorijama Fakulteta. Zbog pandemije koronavirusa događaj se prijašnjih godina održavao online, a nakon višegodišnje pauze održat će se uživo. Početak je previđen u 12 sati, a u programu je previđen obilazak novog objekta.

Program ovog događaja je dio nacionalne manifestacije Festival znanosti 2023., a obuhvatit će:

  • prezentaciju Fakulteta i studijskih programa s osnovnim informacijama za upis (FOI1, dvorana 1)
  • panel diskusiju studenata (FOI 1, dvorana 1)
  • posjet laboratorijima za izvođenje praktične nastave (FOI 3)
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOI (@foivz)

Cilj ove manifestacije je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola sa studijskim programima koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispit državne mature. Isto tako, svi prisutni moći će čuti sve važne informacije za upis na FOI i sve mogućnosti koje se uz studiranje nude studentima.

Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju i nenastavnim aktivnostima, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema na FOI-ju koje će biti predstavljene u okviru ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata, stoji na foi.unizg.hr.

Ukoliko planirate posjetiti događaj na FOI-ju prijavite se ovdje, a za grupne dolaske možete se javiti na dov@foi.unizg.hr.

Još vijesti