V.F. u Postani student

Kao nakon uragana! Studentica na TikToku pokazala u kakvom joj je stanju soba nakon ispita

Suosjećamo...

19. Siječnja 2023 11:26
Nered u sobi

Nered u sobi Foto: Congerdesign via Pixabay

Student si. Vjerojatno nisi pretjerano uredan. Ne prozivamo te, znamo i sami kakva je situacija. Semestar se bliži kraju, rokovi su pred vratima. Čišćenje i pospremanje sobe su ti vjerojatno zadnje stvari na pameti. Iako, kad sjedneš učiti, vjerojatno ti dođe da okrečiš cijelu sobu samo da ne bi morao učiti.

Kako se ispit približava, tako tebe sve više obuzima panika. Shvatiš da nemaš vremena ići u menzu i čekati u redu, iako ti želudac plače za kuhanom hranom. Umjesto toga ćeš se radije nakrcati namazima, paštetom, noodlesima, zobenim kašama i ostalom hranom koja je nutritivno siromašna.

Pospremanje je traćenje dragocjenog vremena. Zapravo, odlaganje prljavog rublja u košaru u kupaonici je traćenje vremena. Radije ćeš čarape ostaviti na podu pored kreveta. Pranje šalice je traćenje vremena. Umjesto toga ćeš samo uzeti novu ili piti kavu iz prljave šalice kad te razum počne napuštati.

Bilješke, skripte i literatura će ti prekriti sve površine u sobi. Drago ti je da tvoja mama nije ovdje da vidi u kakvom životinjskom brlogu živiš.

Nisi jedini. To je dokazala i ova studentica koja je hrabro na TikToku objavila video u kojem je pokazala kako joj izgleda soba nakon položenog ispita. Dobro, ne možemo znati je li položila ispit, ali šaljemo pozitivnu energiju i nadamo se da je.

Da budemo iskreni, teško je to riječima opisati. Možemo samo reći da suosjećamo. Takav nam je nered i u glavi.

 

@anchyrtd Želim nazad maminu kuhinju tri četri sad #student #studentskizivot #rtd ♬ original sound - Ana Nonkovic

 

vezano Pire krumpir, uz neočekivani sastojak! Laganini Pire s TikToka: Uopće vam ne treba krumpir da ga napravite – dovoljan je ovaj sastojak

vezano Marker - najvažniji studentski alat Laganini Skuplja markere i ponosi se time: „Kad sam tužna, kupim jedan. Kad sam sretna, kupim dva“

Još vijesti