V.F. u Postani student

Modno osviješteni Djed Božićnjak posjetio splitske studentske domove i ostavio im zanimljive poklone na krevetima

Studenti sigurno jedva čekaju da se vrate u domove!

30. prosinca 2022 10:26
Djed Božićnjak u splitskim domovima

Djed Božićnjak u splitskim domovima Foto: Screenshot; Studentski centar Split

Čini se kako su stanari splitskih studentskih domova bili posebno dobri jer ih Djed Božićnjak posjetio i ove godine. Iako studenti osjete mučninu svaki put kad se sjete da se vraćaju na faks i da će imati milijun obaveza odmah čim praznici završe, ne sumnjamo da stanari splitskih domova jedva čekaju da se vrate.

„Djed Božićnjak ni ove godine nije zaboravio na 1200 stanara splitskih studentskih domova. Povratak s božićnog odmora stanarima će biti lakši kad na krevetu ugledaju prigodan dar, sladak i zanimljiv. Onaj slatki dio dara će brzo nestati, ali onaj zanimljiviji će potrajati duže vrijeme. Riječ je o trenirci na kojoj se nalazi prigodna ilustracija vezana uz studentski život u Splitu. Ilustracija je više tako da neće svi imati jednake trenirke pa neće biti problema kod pranja odjeće u zajedničkom vešeraju. Lijepa uspomena na studentske dane – SCST – tvoj stil studiranja“, rekli su iz Studentskog centra u Splitu.

Moramo priznati da nismo znali da Djed Božićnjak dolazi i u studentske domove. Zapravo, roditelji su nam rekli da on uopće ne dolazi studentima. Barem nama nije ništa ostavio ispod bora…

vezano Djed Božićnjak u saonicama Laganini Koliku brzinu i kakav pogon imaju saonice Djeda Božićnjaka? Britanski studenti sve izračunali

vezano Božićno drvce Laganini Tko je izumio božićno drvce i zašto poklone stavljamo „pod bor“? Riješi kviz i saznaj koliko toga znaš o Božiću!

Još vijesti