MojFaks u Postani student

Pedesetogodišnji brucoš: Jedan od najboljih košarkaških sudaca upisao fakultet s 50 godina

Jedan od najboljih europskih i svjetskih košarkaških sudaca od ove je jeseni - brucoš.

5. listopada 2022 13:09
Ademir Zurapović, jedan do najboljih BiH košarkaških sudaca odsad je i brucoš.

Ademir Zurapović, jedan do najboljih BiH košarkaških sudaca odsad je i brucoš. Foto: screenshot via Facebook@Fakultet za sport i tjelesni odgoj

Ademir Zurapović, koji je prije nekoliko tjedana sudio finalnu utakmicu na Europskom prvenstvu u košarci (EuroBasket), na samom završetku svoje karijere odlučio se za pomalo nesvakidašnji, ali svakako hvalevrijedan potez.

Najbolji bosanskohercegovački sudac u pedesetoj godini postao je brucoš. Zurapović je upisao Fakultet za sport i tjelesni odgoj Sveučilišta u Tuzli, a školovat će se kako bi postao sportski trener.

vezano Princeza Catharina-Amalia uskoro postaje brucošica... Vodič za brucoše Princeza Amalia kreće na faks: Odbila 12 milijuna kuna džeparca, živjet će s cimerima

Uprava Fakulteta za sport i tjelesni odgoj Sveučilišta u Tuzli nije krila svoje oduševljenje Zurapovićevim.

"Jedan od najboljih europskih i svjetskih košarkaških sudaca od danas student Fakulteta za tjelesni odgoj i sport. Ponosni smo na činjenicu da je do sada veliki broj vrhunskih sportaša nosio ili nosi Index Sveučilišta u Tuzli i Fakulteta za tjelesni odgoj i sport. Tako i nastavljamo. S ponosom predstavljamo našeg novog studenta, košarkaškog suca Ademira Zurapovića. O Ademiru ne treba trošiti previše riječi, njegova postignuća govore sve o njemu", napisali su na svojoj Facebook stranici.

Još vijesti