M. P. u Postani student

Razmišljaš o studiju u SAD-u? Iskoristi priliku i saznaj sve prednosti njihovog programa

Kako vam zvuči studij u inozemstvu?

21. travnja 2023 11:17
Odlična prilika za sve studente

Odlična prilika za sve studente Foto: New Africa/Shutterstock

Razmjena studenata odličan je način za odlazak na putovanje gdje ćete provesti nekoliko mjeseci izvan svoje kuće, a ujedno i stvoriti nezaboravno iskustvo koje se pamti do kraja života. Osim razmjene, na tisuće studenata iz cijelog svijeta odabire studij u nekoj drugoj zemlji, gdje provedu sve godine studija.

Pa tako i brojni studenti odabiru Sjedinjene Američke Države kao svoju destinaciju za akademsko obrazovanje jer takav sustav nudi mnoge prednosti. Širok spektar programa, raznolikost kultura i karijera samo su neke od prednosti američkog obrazovnog sustava.

Pulski studenti imaju priliku čuti sve o studiju u SAD-u na predavanju koje će se održati 26. travnja u 14 sati. Na poziv pulskog Odsjeka za anglistiku Filozofskog fakulteta, obradit će se korisne teme koje će obuhvatiti američki obrazovni sustav, dobivanje financijske potpore i stipendije koje nudi Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj.

Predavanje će održati Ana Uglešić iz zagrebačkog Instituta za razvoj obrazovanja. Također, dotaknut će se i programa Optional Practical Training nakon stjecanja diplome koji odabire veliki broj studenata.

Djelatnici spomenutog fakulteta pozivaju sve u Dvoranu Istra u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković, stoji na unipu.hr.

 

Još vijesti