P.S. u Postani student

Pulsko sveučilište organizira besplatne pripreme za maturu – ne morate fizički biti tamo da bi sudjelovali

Ova hvalevrijedna akcija postala je već i tradicija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

8. svibnja 2023 10:48
Učenje za maturu.

Učenje za maturu. Foto: energepic.com/Pexels

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ponovno organizira besplatne pripreme za sve njihove buduće brucoše, ali i one koji to možda neće biti. Kako pišu na svojim službenim web stranicama, to je već postala njihova tradicija koja očito funkcionira kada pulsko Sveučilište ovu akciju organizira nekoliko godina za redom.

Besplatno se nude pripreme iz osnovnih i glavnih predmeta, odnosno za Hrvatski jezik, Matematiku te Engleski za obje razine. Još jedna pozitivna stvar jest da za pohađanje ovih priprema ne mora biti fizički u Puli.

„S ciljem uključivanja što većeg broja maturanata, neovisno o njihovoj lokaciji, pripreme će se održavati u online okruženju na platformi Microsoft Teams“, napisali su sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Broj polaznika ograničen

Bitna informacija ovih priprema je da ne mogu sudjelovati svi zainteresirani, s obzirom na to da je broj polaznika ograničen. Zato sa Sveučilišta pozivaju sve da se prijave na vrijeme, a zainteresirani maturanti se na ove pripreme prijavljuju putem online obrasca koji se nalazi na ovom linku.

Ono na što trebate pripaziti jest e-mail adresa kojom se prijavljujete na pripreme jer ćete upravo putem nje dobivati obavijesti od strane Sveučilišta za ove organizirane pripreme.

Vjerujemo da će ova inicijativa pulskog Sveučilišta pomoći budućim maturantima, kao što je pomogla onima koji su ih prijašnjih godina pohađali.

„Slušala sam pripreme 2020. i zahvaljujem profesoricama iz matematike i hrvatskog jezika bez kojih zasigurno ne bih ostvarila rezultate koje jesam. Ove pripreme su mi stvarno koristile i puno ste mi pomogli“, rekla je bivša maturantica Stella o ovoj pulskoj inicijativi, čiji komentar stoji na službenim stranicama Sveučilišta.

izvor: www.unipu.hr
 

Još vijesti