V.F. u Vijesti

SC u Zagrebu obavijestio studente da neke usluge plaćanja neće biti dostupne zbog prelaska na euro

Mole studente za strpljenje.

30. prosinca 2022 14:38
Novac na stolu.

Novac na stolu. Foto: Bacho via Shutterstock

Uvođenje eura nam pomalo stvara stres jer će idućih nekoliko dana kartično plaćanje biti onemogućeno, a bankomati se gase.

Sada su i iz Studentskog centra u Zagrebu javili kako mole studente da u prvim danima 2023. godine, usluge plaćaju beskontaktnim načinom. Hrana se u studentskim menzama može platiti putem digitalnog novčanika WeaPay, a usluge smještaja u studentskim domovima kartično na blagajnama domova ili putem web profila SCZG.

Također, treba istaknuti kako plaćanje usluga smještaja i sporta beskontaktnim putem na web profilu SCZG neće biti moguće u razdoblju od 31. prosinca 2022. od 14:00 sati do 2. siječnja 2023. do 7:00 sati, a napominju i da se, u slučaju poteškoća, predviđeno razdoblje može i produžiti.

Osim toga, web profil SCZG privremeno neće biti dostupan u kratkom razdoblju prelaska u Novu godinu, točnije od 31. prosinca 2022. od 23:45 sati do 1. siječnja 2023. do 00:15 sati.

Iz Studentskog centra mole i da studenti pripreme točan iznos sukladno mogućnostima ako plaćaju gotovinom ili da plaćaju sitnijim novčanicama.

Zamolili su i za strpljenje i suradnju.

vezano Potpisivanje ugovora Karijera Studentski centar u Zagrebu dijeli gotovo 4 i pol milijuna kuna studentskim udrugama koje zadovolje ovih pet uvjeta

vezano Novčanice eura i kune. Vijesti Studentski servis izdao važnu obavijest za studente: Menze će prihvaćati samo određene novčanice kuna i eura

Još vijesti