L.B. u Postani student

KAM' NA FAKS? U ovoj udruzi studenata pomažu vam doznati za koji ste faks predodređeni

Udruga studenata Međimurja pomažu maturantima u odabiru fakulteta i polaganju državne mature.

27. rujna 2022 15:21
Studenti odgovaraju na sva pitanja maturanata

Studenti odgovaraju na sva pitanja maturanata Foto: screenshot via Facebook@Udruga studenata Međimurja

Početak nove školske ili akademske godine košnica je obaveza, zbivanja i emocija koja nekome izaziva zadovoljstvo i želju da ubaci u "petu brzinu", a drugima stres i nelagodu od nepoznatog.

Zbog toga je u vlastitim dilemama i pitanjima najbolje potražiti savjet onih koji su tim putem već kročili, a znaju ovo i u Udruzi studenata Međimurja.

vezano Indeks u džepu studenta Postani student Stigle konačne rang-liste! Evo na koje je fakultete bila najveća 'navala', a koje studije upisuju samo TOP maturanti

I ove godine organiziraju KAM' NA FAKS, susret studenata i maturanata kojima pokušavaju mlađima, prepunima pitanja olakšati odabir fakulteta i pomoći im riješiti nedoumice vezane uz državnu maturu i prijemne ispite.

Za koji ste faks predodređeni?

Kako pojašnjavaju, na sva pitanja maturanata odgovarat će međimurski studenti s raznih veleučilišta i sveučilišta diljem Lijepe Naše, a čak i poneki studenti sa inozemnih sveučilišta.

I ove godine organiziraju događanje KAM NA FAKS I ove godine organiziraju događanje KAM NA FAKS Foto: screenshot via Facebook@Udruga studenata Međimurja

"Dođite i saznajte sve što vas zanima od onih koji su iste brige već imali. Orijentirajte se, pitajte i saznajte. Odabir fakulteta važna je stvar, a mi ćemo Vam na zabavan i edukativan način pomoći da saznate za koji ste fakultet predodređeni", obećaju studenti u svom pozivu na Facebook stranici.

vezano Ostalo dovoljno mjesta! Postani student Ekonomija i pravo sve manje zanimaju maturante: Evo gdje je ostalo najviše mjesta za upis najesen

KAM' NA FAKS se održava u novoj zgradi Srednje škole "Čakovec", 30. rujna 2022. od 12 do 14 sati.

Još vijesti