V.K. u Akademska četvrt

POČELO JE? S ovog fakulteta javili studentima: Nastava ponovo ONLINE ovaj tjedan

Svaki fakultet u Hrvatskoj može odlučiti hoće li se nastava izvoditi i dalje kontaktno ili će se vratiti u pandemijski način izvođenja nastave: online. Jedan je fakultet obavijestio svoje studente da će ovaj tjedan nastavu slušati iz udobnosti svojih soba!

8. studenog 2021 12:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Domaći mediji bave se najviše izvođenjem nastave u osnovnim i srednjim školama, dok se fakultete jedva i spominje. Fakulteti sami moraju odrediti hoće li i mogu li nastavu "prebaciti" online, s obzirom na trenutnu epidemiološku sliku.


Iako većima fakulteta održava nastavu kontaktno, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta u Osijeku jučer je na svojim službenim stranicama stavio obavijest kako će se ovaj cijeli tjedan nastava provoditi online.


>>>Opći povratak na kontaktnu nastavu? Ministar tvrdi: 'Fakulteti su spremni za dolazak studenata'<<<


Svi njihovi studenti ovaj tjedan će ponovno slušati predavanja iz udobnosti svojih soba.


"Tijekom sljedećeg tjedna, od 8. do 12. studenoga, zbog novih odluka vezanih uz epidemiološku situaciju, prelazi se na online nastavu iz predavanja i auditornih vježbi. Linkove za online nastavu će vam poslati nastavnici preko Merlina", stoji u obavijesti.


S fakulteta napominju kako će se laboratorijske i konstrukcijske vježbe održavati uživo, a navode kako će za sve detaljnije upute studenti biti pravovremeno obaviješteni.



Još vijesti