L.B. u Akademska četvrt

S ovog zagrebačkog fakulteta obavijestili studente: Nastava počinje ranije

Zbog neizvjesnih vremena u kojima se nalaze, apeliraju na studente da što češće provjeravaju mailove i službene stranice fakulteta.

22. srpnja 2021 16:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U snažnom potresu koji je u ožujku prošle godine pogodio Zagreb i okolicu stradalo je čak dvadeset zagrebačkih visokoobrazovnih institucija. Ni Biološki odsjek zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta smještan na Rooseveltovom trgu nije prošao bez oštećenja.


>>>U potresu stradalo čak 20 fakulteta: Ovako danas izgledaju Ekonomija, Medicina, Pravo, FFZG, PMF... FOTO<<<


S obzirom da je šteta okvirno procijenjena na 20 milijuna kuna, a osim toga utječe i na znanstvenu, nastavnu i stručnu djelatnost, ubrzo nakon potresa s fakulteta su organizirali i prikupljanje sredstava za obnovu pod nazivom "Za naš PMF".


>>>Zagrebački PMF treba pomoć cijele Hrvatske: Studenti najbolje objasnili zašto bi SVI GRAĐANI trebali odvojiti koju kunu za ovaj faks<<<


Sada, godinu i pol nakon ovog nemilog događaja, javljaju da će nastava zbog preseljenja započeti ranije.




"Na 1. godini preddiplomskog studija biologija i molekularna biologija te integriranog studija kemije i biologije (smjer: nastavnički) – 06. 09. (samo biološki kolegiji), 1. godini diplomskih studija – 11. 10., na svim ostalim godinama studija – 4. 10.", javljaju na FB stranici Biološkog odsjeka PMF-a.


Novost je također da se sljedeće akademske godine planira održavanje nastave za prvu godinu diplomskih, preddiplomskih i integriranog studija i u terminu izvanrednih ispitnih rokova u studenom 2021. godine.


Dodali su da studenti, zbog neizvjesnih vremena u kojima se nalaze (pandemija, preseljenje), trebaju redovito pratiti web stranicu fakulteta i društvene mreže, kao i svoje službene e-mail adrese preko kojih će ih informirati o svim važnim datumima i eventualnim promjenama u planovima.

Još vijesti