Mojfaks.hr u Akademska četvrt

Srušio se dio stropa na paviljonu: Što se događa u ovom zagrebačkom studentskom domu?

Paviljoni u studentskom domu Cvjetno naselje te dio paviljona u domu Stjepan Radić obnovljeni su pred par godina, ali nažalost, isto se nije dogodilo i s Lašćinom. Ponekad se čini kao da je ovaj dom zaboravljen te se, kako studenti tvrde, ondje stalno nešto 'krpa', no nikako da se popravi. Srećom, nitko nije stradao kada se dio stropa srušio u nedjelju.

12. ožujka 2019 10:49
Srušio se dio stropa na paviljonu: Što se događa u ovom zagrebačkom studentskom domu?

Srušio se dio stropa na paviljonu: Što se događa u ovom zagrebačkom studentskom domu? Foto: MojFaks

Na Facebook stranici Sveučilišna lista zajedno osvanula je objava popraćena fotografijama urušenog stropa na paviljonu studentskom doma Lašćina. Strop je pao u nedjelju i srećom nije bilo ozlijeđenih. Ono što na spomenutoj Facebook stranici ističu kao dio problema trenutno s Lašćinom jest nepostojanje domskog odbora u ovoj akademskoj godini. Podsjećamo, akademska godina počela je u listopadu, a sada je ožujak."Ovaj studentski dom ima podosta problema i stalno se \'krpa\'. Ne manje važno, Studentski zbor Sveučilišta još nije imenovao domski odbor za tekuću akademsku godinu (već smo na polovici ožujka!!!) pa studenti nemaju predstavnike koji bi mogli s upravom doma unaprijediti stanovanje i riješiti tekuće probleme. Ovakve teme nas zanimaju i samo zajedno možemo unaprijediti studentski standard!", napisali su studenti okupljeni u grupu Sveučilišna lista.

...Što se događa s menzom na Cvjetnom? Sa stropa kaplje voda dok studenti objeduju pa strahuju da će im se srušiti na glavu...


Nadamo se da će se stanje u domu Lašćina popraviti jer ipak studenti smještaj mjesečno ondje plaćaju od 100 do 200 kuna i samim time bi trebali biti sigurni i bez misli da bi im se strop mogao urušiti na glavu.

autor: MojFaks
foto: Facebook@Sveučilišna lista zajedno