V.K. u Akademska četvrt

Tko su novi stanari najljepšeg studentskog doma? SC Dubrovnik objavio privremene rezultate

Još jedan dom objavio svoju privremenu rang listu za smještaj!

17. kolovoza 2021 16:14
Soba SD Dubrovnik

Soba SD Dubrovnik Foto: MojFaks

Nakon nekoliko gradova koji su objavili svoje privremene rang liste za studentski smještaj, službena objava dolazi iz Dubrovnika!


Danas je na službenim stranicama Studentskog centra Dubrovnik objavljena rang lista – popis od 109 sretnika koji su dobili smještaj u najluksuznijem domu u Hrvatskoj.


>>>Konačno: Izašli privremeni rezultati i za zagrebačke domove, a mi imamo sve detalje<<<


Kao i za ostale domove, i iz Dubrovnika javljaju da studenti koji smatraju da im dokumentacija nije ispravno bodovana, mogu poslati svoj prigovor u roku od 8 dana. Kako dalje navode, „prigovor se upućuje ukoliko je došlo do pogreške kod bodovanja natječajne dokumentacije i šalje se preporučeno na adresu: Studentski centar Dubrovnik, „Povjerenstvo za rješavanje prigovora“, Kralja Tomislava 7, 20 000 Dubrovnik“, stoji u objavi.


>>>Jesu li ovo NAJELITNIJE studentske sobe u Hrvatskoj?! Ljubomorni smo na kolege koji će tijekom studija stanovati u OVOME domu! FOTO<<<


SC Dubrovnik također je objavio i da će finalna odluka Povjerenstva biti objavljena najkasnije u roku od tri dana na njihovim službenim stranicama i na oglasnoj ploči u Studentskom centru.


>>>Privremene rang liste za studentske domove: Sve na jednom mjestu<<<


„Po isteku roka za prigovore studenti koji su sudjelovali u Natječaju, a koji ne ostvare pravo na smještaj u Studentskom domu po subvencioniranoj cijeni, ostvaruju pravo na smještaj po nesubvencioniranoj cijeni“, napominju, te za sve dodatne informacije, mole studente da se jave na e-mail adresu doma: smjestaj.dom@unidu.hr .


Cijeli popis možete naći ovdje.