L.B. u Karijera

Dala otkaz u Lidlu i odustala od studiranja: 'Objavila sam fotografiju u kupaćem i zaradila 2000 kuna preko noći…'

Slanje golišavih fotografija više nije što je nekad bilo: sada se svaka fotografija i video naplaćuju.

12. listopada 2021 15:52
Kaya Corbridge

Kaya Corbridge Foto: Instagram

Luksuzan studentski život predstavlja samo san većini mladih. Bez brige o prihodima, plaćanju doma, režija, hrane, školarine i kredita, privilegij je života malobrojnih, no neke su djevojke do ovoga stigle, kako tvrde, brzo i lako.


OnlyFans je iznimno popularna stranica koja je svojom pojavom podigla mnogo prašine. Mnoge se djevojke ovoj platformi okreću jer im nudi zaradu nezamislivu u okvirima drugih poslova.
Kaya Corbridge samo je jedna od mnogih studentica koja je napustila studij i posvetila se karijeri na ovoj stranici. Danas tvrdi da zarađuje 30 tisuća funti mjesečno, putuje svijetom i uživa. Tajna njenog uspjeha su golišave fotografije i videi koje prodaje na internetu.


>>>Roditelji plaćali školarinu, a onda se zaposlila na stranici 'za odrasle': 'Zarađuje više od nas, a i dalje ne želi plaćati faks...'<<<


Na ovaj način svaki mjesec ubere 12 puta veću mjesečnu plaću zaposlenika u Velikoj Britaniji, a sve sa samo 23 godine. Posao joj je omogućio kupovinu prve nekretnine, ali i putovanja i tulumarenja diljem svijeta na mondenim mjestima poput Balija, Bacelone ili Australije, piše Mirror.co.uk.


Studirala samo četiri tjedna


2017. godine, Corbridge je upisala fakultet na Sveučilištu Beckett u Leedsu, no njena je studentska karijera trajala samo četiri tjedna. Nakon toga, posvetila se izgradnji OnlyFans računa – stranici na kojoj osobe koje stvaraju ekskluzivni sadržaj isti nude samo svojim "fanovima", tj. osobama koje se na njega pretplate.


Kaya kaže da je sadržaj koji snima i šalje obožavateljima raznovrsan: od golišavih fotografija do videa njenih stopala. Račun je otvorila iz znatiželje, nije imala velika očekivanja, no samo u prvoj godini zaradila je 255 tisuća funti. Obično objavljuje samo jednom dnevno, no trudi se uvijek svima odgovoriti na poruke kojih dobiva više stotina svaki dan.


Prijašnji poslovi koje je radila nosili su mnogo manje novca. Sa 14 godina radila je kao konobarica, zatim u McDonaldsu i Lidlu. Danas joj, tvrdi, novac ne predstavlja prepreku. Prošle je godine kupila prvu kuću i platila je u gotovini, a uskoro planira kupiti i drugu nekretninu. Unatoč tome, kaže da ondje ne provodi mnogo vremena jer putuje svijetom.


"Otkad sam počela s OnlyFans, vodila sam mamu u Pariz, Barcelonu i Poljsku, a provela sam i nekoliko mjeseci u Australiji. Putovala sam po SAD-u, vidjela većinu Europe, posjetila Bali, a trenutno putujem jugoistočnom Azijom", objašnjava.


Jedva se prehranjivala


Studiranje pamti kao kratak period siromaštva. Prvih par tjedana predavanja bila je siromašna i jedna da je imala dovoljno novca da se prehrani. "Uvijek sam brinula oko novca, roditelji nisu imali mnogo, ali su skupljali koliko god su mogli kako bi mi dali dodatnih 30 funti tjedno", prisjetila se.


>>>Studentica koja sextanjem zarađuje oko 250 tisuća kuna godišnje tvrdi: 'Ovo je najbolji posao...'<<<


Onda je jednog dana napravila profil na OnlyFans stranici, objavila jednu fotografiju u kupaćem kostimu i preko noći zaradila 250 funti. Nije mogla vjerovati. Zatim je počela sve češće objavljivati fotografije i videe, a interes je rastao.


"Žalim jedino što to nisam napravila ranije", govori za kraj.


izvor: Mirror.co.uk