V.K. u Karijera

Na fakultetu u Osijeku traže pojačanje: Zapošljavaju dvoje studenata – trebaju im 'tete čiste'

Ako ste odmah od početka godine odlučili pronaći posao, Student servis u Osijeku ima zanimljiv prijedlog!

4. Siječnja 2022 11:14
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako možda nije posao predavača, asistenta ili tete u referadi, posao koji se nudi je posao "tete čiste".


Ako ste odlučili od Nove godine biti hrabri i pronaći posao, početi vježbati, više učiti... Student servis u Osijeku na svojim je Facebook stranicama objavio oglas za posao od skoro samog početka godine!


>>>Fakultet u centru Osijeka zapošljava studente: Radi kao teta 'čista', uz obaveznu COVID potvrdu<<<


Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek traži dvoje studenata kako bi upotpunili svoje kadrove za spremače. Kako javlja Studentski servis Osijek, FERIT traži dvoje studenata koji su članovi student servisa za posao spremača/spremačice.


U opisu posla stoji kako će zaposleni studenti biti zaduženi za čišćenje dvorišnog prostora, uredskih prostorija, laboratorija, predavaonica, sanitarnih čvorova, hodnika i za dezinfekciju svih spomenutih prostora.


Foto: screenshot via Facebook@Studentski servis Osijek - Studentski centar u Osijeku


Satnica za obavljanje ovog posla je 30 kuna, a planirani početak rada je 10. siječnja 2022., pa tijekom idućih šest tjedana. Radno vrijeme predviđeno za obavljanje posla je 7 sati dnevno, dok je rok za prijavu još samo nekoliko dana: do 8. siječnja 2022. godine, pozivom na broj 098/902-7154 ili e-mail na adresu zeljko.jersek@ferit.hr.

Još vijesti