V.K. u Karijera

Fakultet u centru Osijeka zapošljava studente: Radi kao teta 'čista', uz obaveznu COVID potvrdu

Ako studirate u Osijeku i tražite studentski posao, a pritom volite boraviti na fakultetu u centru grada, mogli biste razmotriti ovu poslovnu ponudu.

23. studenog 2021 14:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svatko tko je ikada proučavao uvjete za posao sveučilišnog profesora, zna što se otprilike traži: osim završenog doktorskog studija, marljivost po pitanju objavljivanja znanstvenog rada, sudjelovanja na konferencijama, kako u smislu gostujućeg predavača i izlagača tako i organizatora, pedagoške i didaktične vještine, iskustvo na sličnim pozicijama te mogući specifični uvjeti koje se kroje na svakom sveučilišnom i fakultetskom odsjeku ponaosob.


Ukratko, uvjeti su iznimno složeni i kompleksni, natječaji su iznimno dugi, a za to se, kao i za pristupanje na talent show, morate pripremati godinama.


No, za ovaj posao koji nudi jedan fakultet osječkog Sveučilišta J. J. Strossmayera moraju ispuniti samo dva uvjeta: morate biti slobodni u poslijepodnevnim satima i morate posjedovati COVID potvrdu.


>>>HIT oglas za posao! Student ide u Poštu i Finu umjesto necijepljenih: 'Na izlasku plaćate uslugu...'<<<


Student servis Osijek na svojem je Facebook profilu objavio oglas za studentski posao spremača/ice, koji se u prostorima fakulteta poslodavca obavlja u poslijepodnevnim satima od 14 do 20 sati, pet dana u tjednu.


foto: screenshot via Facebook@Student servis Osijek - Studentski centar u Osijeku


Kako stoji u oglasu, s radom možete početi odmah, uz satnicu od 28 kuna. Podsjetimo, slijedom odluke Vlade RH da od 1. siječnja 2022. godine raste minimalna plaća u Hrvatskoj, sukladno njoj rast će i studentski minimalac. Nakon odluke Vlade RH i Ministarstvo znanosti i obrazovanja službeno je donijelo odluku o uvećanju minimalne satnice s dosadašnjih 26,56 kuna na 29,30 kuna što znači da će poslodavci ubuduće morati ponuditi više od ovih 28 kuna, za bilo koji posao.


U opisu posla stoji: pospremanje dvorana i hodnika, kancelarija i fitnessa, te ostali poslovi u ekipi stalno zaposlenih spremačica poslodavca. Uvjet, osim spomenutog radnog vremena i COVID potvrde je da možete raditi na dulji vremenski period.


>>>Sad je i službeno: Minimalna studentska satnica od 1. siječnja ponovo raste<<<


Fakultet nisu imenovali, no spomenuli su da se radi o fakultetu u užem centru grada. Više detalja za posao, kao i kontakt telefon, možete pronaći ovdje.

Još vijesti