V.K. u Karijera

Najuspješnije poduzeće Hrvatske stipendira studente: I do 3000 kuna mjesečno plus posao nakon diplome

Osječka tvrtka Mono raspisala je natječaj za studentske stipendije u akademskoj godini 2021.2022. koje iznose od 1750 kuna pa sve do 3 tisuće, a sve ovisi o tome na kojoj ste godini studija.

16. rujna 2021 14:49
10 kuna, budžet

10 kuna, budžet Foto: Shutterstock

Tvrtka je dobitnik brojnih nagrada, gradi zgradu u osječkom IT parku i sada je raspisala natječaj za studente.


Mono je ima preko 120 zaposlenika i više od 18 godina uspješno razvijaju napredna softverska rješenja iz Osijeka za cijeli svijet, a uskoro će to raditi s nove lokacije u IT parku, piše sib.net.hr


"Najboljim IT studentima nudimo početak karijere i stjecanje prvih radnih iskustava, znanja i vještina u najuspješnijem poduzeću u Hrvatskoj te uskoro prvom stanaru IT parka u Osijeku! Sve uz stimulativna financijska primanja svakoga mjeseca i zaposlenje nakon studija",
kažu u Mono.


>>>Objavljen natječaj za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu vrijednu 10 tisuća kuna: Dobit će ju samo 5 studenata<<<


Razvijaju i nekoliko vlastitih proizvoda, a njihovi novi projekti stavljaju najveći fokus na napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija, strojno učenje i podatkovna znanost. Kako navode, u želji za poticanjem i nagrađivanjem izvrsnosti, raspisali su natječaj za stipendiranje najbolje IT osječke studente sa FERITa, Odjela za matematiku, ali i za studente srodnih fakulteta i studijskih programa računarstva u Osijeku, ali i izvan njega s 3 tisuće kuna mjesečno.


Nude i mentoring za diplomske i završne radove


Stipendisti će u sklopu stipendije morati proći edukacijski program pod stručnim mentorstvom, a Mono im nudi i mogućnost obavljanja stručne prakse te komentoriranja završnih i diplomskih radova. Čim završe studij, bit će im ponuđen i posao u ovoj etabliranoj tvrtki.


>>>Fina nudi stipendiju od 3 tisuće kuna za 10 studenata, provjerite zadovoljavate li uvjete<<<


Kako navode, najzanimljiviji dio Mono stipendije je ta da se ona isplaćuje svih 12 mjeseci u godini, tako da bi Mono stipendisti kroz jednu akademsku godinu dobili 21 tisuću kuna, a najviše čak 36 tisuća kuna! Detalji stipendije nalaze se na ovom linku.