Mojfaks.hr u Karijera

Natječaj za studente FSB-a: Pokažite što znate i osvojite 7500 kuna

Prilika da pokažete što znate i osvojite lijepu svotu novca.

2. prosinca 2021 12:18
Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu Foto: Darko Ba, MojFaks

Tvrtka Klimaoprema d.d. osnovana je davne 1975.godine. Iz malog proizvodnog pogona sa 12 zaposlenih djelatnika s vremenom se razvila u tržišno prepoznatog proizvođača sa robotiziranim i automatiziranim proizvodnim pogonom veličine 43.000 m² i 460 zaposlenih djelatnika koji rade u dva pogona, Samoboru i Novoj Gradiški.


Već tradicionalno, u sklopu studentskog natječaja za redovne studente "Inovativnost i kreativnost" studentima Fakulteta strojarstva i brodogradnje i ove godine nude priliku da se dokažu u budućem poslu i zarade lijepu svotu novca za svoj izum.


Za sudjelovanje u natječaju potrebno je osmisliti autonomnu stanicu za inspekciju prozirnog stakla.


"Prije ugradnje stakla u gotovi proizvod potrebno je detektirati da li na njemu postoje oštećenja, pošto se ugrađuju u čiste prostore i nužno je osigurati visoku kvalitetu ugrađenog proizvoda. Stanica mora sadržavati mjesto za prihvat i inspekciju stakla te manipulator s prihvatnicom. Manipulator treba označiti detektirana oštećenja", pojašnjavaju.


Tim ili pojedinac s najboljim rješenjem osvojit će nagradu od 7500 kn. Rješenja treba poslati na e-adresu hr@klimaoprema.hr do 8. prosinca, a u prijavi treba navesti ime i prezime te broj telefona.


Više detalja možete pročitati ovdje.

Još vijesti