V.K. u Karijera

Hit oglas za posao: Studentica 'odrađuje' tjelesni umjesto onih kojima se ne da vježbati

Studentica nudi opciju hodanja za druge: odrađuje kolegij Tjelesni odgoj svima koji nemaju motivacije da to sami odrade.

21. listopada 2021 12:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tjelesni odgoj u osnovnoj školi mnogim je učenicima najdraži predmet jer je to prilika da trče, smiju se, "ganjaju" loptu i općenito se maknu iz učionica. No, dolaskom na fakultet to se mijenja. Mnogi fakulteti Sveučilišta u Zagrebu nalažu da se Tjelesni odgoj (posebice na prvim godinama studija) odradi uz uvjetovanje potpisa na kraju semestra, a neki čak i boduju ovaj predmet.


Iako je Tjelesni većini "tlaka" koju moraju odraditi, drugi dio studenata uistinu uživa u fizičkom aktivnosti i raznolikosti koju nude. Na primjer, zagrebački studenti subotom ujutro imaju prilike planinariti Sljemenom, šetati Jarunom, a mogu igrati stolni tenis, šah, vježbati jogu ili samoobranu ili se upisati u teretanu.


Foto: screenshot via Facebook@Tražim/nudim studentski posao


Nedavno je studentica, koja se očito voli bavi fizičkom aktivnosti, objavila zanimljiv oglas za posao u popularnom Facebook oglasniku studentskih poslova  "Tražim / nudim studentski posao". Naime, djevojka je voljna "hodati i planinariti" za druge, uz novčanu naknadu.


Njena je objava za posao ubrzo privukla pozornost članova te zaradila dvjestotinjak reakcija, ali i mnogo urnebesnih komentara.


"Djevojka stvarno dobro hoda", "Slike ili se nije dogodilo", "Ja sam na konju išla, brojalo mi se kao trčanje", "Zvučiš kao da si uhodana u ovaj posao", "Sam ću se ispratiti van…", samo su neki od mnogobrojnih komentara.


"Djevojka stvarno dobro hoda" / Foto: screenshot via Facebook@Tražim/nudim studentski posao



Jedna djevojka tvrdi da je išla na konju / Foto: screenshot via Facebook@Tražim/nudim studentski posao



Studenti su označavali druge kojima ova usluga dobro dođe /Foto: screenshot via Facebook@Tražim/nudim studentski posao


Ima posla za one koji žele raditi/ Foto: screenshot via Facebook@Tražim/nudim studentski posao


Jedni pitaju za reference, dok drugi misle da je "uhodana u posao"/ Foto: screenshot via Facebook@Tražim/nudim studentski posao

Studenticu smo kontaktirali kako bismo provjerili ima li interesenata te o kojim se tarifama radi, no do trenutka objave članka nije nam se povratno javila.

Još vijesti