V.K. u Karijera

Posao o kojem bruji cijela Hrvatska: Doznajemo koliko će zaraditi degustator palačinki za 2 tjedna posla

Baš kad smo pomislili da savršeni posao ne postoji... Problem je samo što ćete se za ovaj slatki posao boriti s više od 400 kandidata.

25. Siječnja 2022 11:19
palačinke, degustator palačinki

palačinke, degustator palačinki Foto: Screenshot

Prošlog je tjedna na Facebooku osvanula zanimljiva ponuda za posao o kojoj su ubrzo pisali domaći mediji. Naime, Choco cafe u Zagrebu, palačinkarnica, slastičarnica i caffe bar traži pojačanje u svojim redovima i to na poziciji - degustatora palačinki.


Kako stoji u njihovom opisu posla, idealan kandidat je veliki gurman, zaljubljenik u dobru hranu, "osoba profinjenog nepca koja obožava palačinke u svim kombinacijama" uz napomenu da kandidat ne smije biti alergičan na neke od sastojaka koji se često dodaju u ovu omiljenu slasticu.


>>>Najbolji studentski posao? Degustator ukusnih čajeva koji zarađuje više od 80 kuna po satu<<<


Kako bismo više saznali o ovom savršenom poslu za sve ljubitelje slatkog, razgovarali smo s Anom Zorotović, voditeljicom marketinga Choco cafe-a. Kako nam je poručila, na oglas se mogu prijaviti svi kandidati koji su zainteresirani za honoraran rad.


14 dana rada, 5 sati dnevno, za plaću od 3000 kuna
"Degustator će se zaposliti na period od 14 dana u kojem će svaki dan degustirati palačinke, definirati normative i ispunjavati upitnike o proizvodima. Radno vrijeme će biti 5 sati dnevno, dva sata na jednoj Choco lokaciji, Trešnjevka, i 2 sata na drugoj Choco lokaciji, Sopot, te sat vremena za tranzit od lokacije do lokacije", pojašnjava nam Zorotović.


U samo 24 sata prijavilo se tristotinjak kandidata


"Honorar za obavljeni posao bit će 3000 kuna. Potencijalni degustatori mogu očekivati dinamično okruženje, puno različitih degustacija, upitnike o proizvodima, normativima, porcijama i sl. U prvih 24 sata javilo se 300-tinjak kandidata, sada imamo već 400 prijava, a oglas je još aktivan 10 dana", poručuje za MojFaks.


>>>Savršen za jesenske dane: Recept za čaj s kakaom za sve ljubitelje čokolade<<<


Kako su nam poručili za kraj, "pri selekciji kandidata zasigurno će jedan od elemenata biti kreativnost, kako bismo saznali zašto pojedini kandidat misli da je idealan za ovu poziciju", navodi voditeljica.


Za slanje prijava za ovaj posao imate još par dana, a oglas se nalazi na ovom linku.