V.K. u Karijera

Posao iz snova – DOSLOVNO! Evo kako se prijaviti za profesionalnog spavača, plaća je vrhunska

U 30 dana možete zaraditi gotovo 10 tisuća kuna – dovoljno je samo spavati.

3. Siječnja 2022 15:38
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Mnogi ljudi, a posebice stariji studenti, maštaju o svom poslu iz snova. I dok je to nekima karijara političara, doktora, predsjednika, veterinara ili sveučilišnog profesora, svi smo barem jednom komentirali ili maštali kako bi super bilo samo spavati i za to dobivati plaću.


>>>Nije san: Plaćaju ti 150 kuna po satu da odgledaš sve epizode Simpsona... Krafne gratis!<<<


Eachnight je multidisciplinaran tim profesionalaca, istraživača, doktora, nutricionista i medicinskih stručnjaka koji se bave proučavanjem svih aspekata spavanja, a trenutno traže pet osoba koje bi na 30 dana zaposlili na poziciji "recenzenta drijemanja". Već su nekoliko puta pisali o teorijama spavanja, dobrih i loših strana drijemanja usred dana, pa su te teorije odlučili i znanstveno ispitati.


S radom se počinje odmah


"Ideja da je drijemanje za malu djecu ili 'pregorene' studente polako se gasi i sve veći broj odraslih, zaposlenih ljudi počinje uviđati prednosti dnevnog drijemanja. Shvaćajući da drijemanje može biti i zeznuta stvar, htjeli smo testirati neke od teorija koje stoje iza prakse i kako to bolje učiniti i prikupiti nalaze ako ne na stvarnim ljudima koja bi drijemanje moglo najviše koristiti
", kaže Jasmin Lee iz Eachnight-a.


>>>[FOTO] Najluđa mjesta na kojima spavaju zagrebački studenti kad zaborave ključ ili ne mogu do svog kreveta: 'Fulao i sobu i paviljon...'<<<


Ako se netko želi prijaviti, osim uvjeta da osoba mora biti starija od 18 godina, tu je i uvjet da s radom možete započeti odmah po provođenju natječaja. Angažman se odrađuje tijekom 30 dana, a svi kandidati za ovaj posao moraju imati osigurano mjesto za spavanje na kojemu mogu biti sami tijekom drijemanja (testnog perioda) jer je bitno da ih u vrijeme drijemanja nitko ne probudi. Osim toga, svi kandidati moraju dobro poznavati i koristiti engleski jezik u pismu i govoru kako bi što preciznije mogli napisati svoje recenzije i kako bi što bolje shvatili sve instrukcije znanstvenika.Lokacija kandidata nije bitna – mogu se prijaviti osobe iz cijeloga svijeta.


Plaća je odlična


Stoga, pozivaju sve kandidate da se prijave putem ovog linka do 30. lipnja 2022. godine.


>>>[VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks<<<


Za vrijeme testiranja od 30 dana, recenzenti drijemanja sudjelovat će u nekoliko različitih eksperimenata kako bi se mogle testirati teorije o vremenu za najbolje drijemanje, o tome koliko se osjećaju odmorno i svježe nakon drijemanja, koliko im ova praksa utječe na memoriju, koncentraciju, motivaciju, produktivnost i slično.


Recenzenti će prije i poslije svakog drijemanja morati obaviti video-poziv sa znanstvenicima kako bi što bolje razumjeli što se od njih u svakom zadatku očekuje. Na kraju ovog eksperimenta Eachnight će svakom recenzentu dati 1500 dolara (oko 9927 kuna).

Još vijesti