L.B. u Karijera

Hrvatske šume traže čak 10 studenata: Ako vam je dosta učenja i grada – trk u šumu po džeparac

Ako usred rokova želite pobjeći u šumu, razmislite o ovom poslu!

3. veljače 2022 15:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Usred rokova, zasigurno ste se bar jednom zapitali što vam je ovo sve trebalo? Stres, učenje do sitnih jutarnjih sati, podočnjaci, provjere znanja, komunikacija s profesorima koja ne ide uvijek kao što ste zamišljali… Ako ste nakon toga pomislili da biste najradije pobjegli u šumu i meditirali pod starim hrastom, sad imate prilike raditi nešto donekle slično i čak i zaraditi.


>>>'Ne mogu sad, sadim drvo': Aplikacija koja vas kazni ako 'prčkate' po mobitelu dok učite<<<


Naime, kako objavljuje Student servis Bjelovar na svom Facebook profilu, Hrvatske šume d.o.o. hitno traže 10 studenata ili studentica za pomoćne poslove u šumarstvu.




Kako dalje preciziraju, posao se odnosi na terenski rad na poslovima uređenja šuma (mjerenje šuma, pomoćni poslovi po nalogu) od kojih se svi obavljaju pod vodstvom šumarskih stručnjaka. Imajte u vidu da posao podrazumijeva rad u šumama na području Bjelovara i Velike Pisanice uz organizirani prijevoz do radilišta.


>>>Savršeno za studente: Grlite drveće i riješite se stresa<<<


Satnica koja je za studente osigurana iznosi 30 kuna, radi se od ponedjeljka do petka, samo u jutarnjoj smjeni od 7 do 15 sati, a počinje se na Valentinovo, 14. veljače. Ukoliko vam se posao svidi i dokažete se prilikom obavljanja svojih zadataka, postoji mogućnost rada na duži period.


Ako vas je zainteresirao oglas, sve podatke za prijavu pronađite u oglasu spomenutog student-servisa.

Još vijesti