Anja Z u Karijera

U svom timu imaju čak 40% milenijalaca: Domaća renomirana tvrtka traži friško diplomirane mlade za pripravništvo

Ova renomirana domaća kompanija u svom timu broji čak 40% milenijalaca.

3. ožujka 2021 16:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U želji da mladim talentima pruže priliku u ostvarivanju njihovog profesionalnog razvoja, ovaj tjedan započela je kampanja za novi krug Franck StartUp programa. U sklopu kampanje otvoren je poziv za primanje pripravnika na dvogodišnje usavršavanje i stjecanje vrijednog radnog iskustva iz područja ekonomije i marketinga, prehrambene tehnologije odnosno istraživanja i razvoja proizvoda, lanca opskrbe koje podrazumijeva održavanje i upravljaje tehničkim sustavima i infrastrukturom te prodaje i administracije.


...SOR BAJ BAJ! Umjesto simbolične naknade – plaća: Od sljedeće godine ukida se stručno osposobljavanje...


Cilj ovoga programa je pronaći i zadržati mlade talente u Franck timu koji motivira, potiče i u kojem se različiti pogledi i ideje, koji mogu unaprijediti i poboljšati određene procese ili aspekte poslovanja, cijene i vrednuju.


"Imamo jako dobro iskustvo s pripravničkim programom od ranije te svake godine bilježimo veliki broj prijava. Dosad smo kroz program pripravništva zaposlili 15 mladih ljudi,  koji su po završetku postali dio našeg stalnog tima. Veselimo se novom krugu programa za pripravnike uvjereni kako se među njima kriju brojni talenti i veliki potencijali kojima ćemo pružiti priliku za profesionalno usavršavanje i stjecanje novih znanja", istaknuo je Ivan Artuković, direktor Francka d.d.




Mladi koji se žele prijaviti za pripravništvo u Francku moraju imati stečeno akademsko zvanje tijekom 2018./2019. ili 2019./2020. akademske godine iz navedenih područja, a uvjet je i da kandidati imaju manje od jedne godine radnog iskustva. Od kandidata se također očekuje i dobro poznavanje engleskog jezika te osnovne vještine pristupanja pripadajućim programima na računalu.


Tijekom dvogodišnjeg pripravničkog rada, Franck će polaznicima osigurati mentora i program koji će im pružiti cjelovitu sliku o poslovanju i prilikama koje im se pružaju u kompaniji, ali i konkurentna mjesečna primanja te mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku pripravničkog programa.


...Bivši student 'najtežeg faksa u državi' otkrio u čemu je 'EPOHALNA sramota' tog studija: 'Ovo treba isprintati i zalijepiti na ulaz'...


Prijave za Franck StartUp program traju do 10. ožujka, a svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka.

Još vijesti