L.B. u Karijera

Prilika za super posao: Skeniraj i zaradi 60 kuna po satu

Ljeto se bliži, a nema bolje prilike za nagraditi se za sve položene ispite, ili pak odmoriti prije nove, jesenske runde, učenja… No, za svako uživanje treba nam i budžet 'deblji' od onog uobičajenog.

4. travnja 2022 13:06
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ukoliko tražite posao koji vam nudi mogućnost svakodnevne promjene lokacije uz obilaženje prodajnih mjesta, onda vam kompanija PKK Combera d.o.o. nudi super priliku.


>>>Traži se više od 50 studenata za posao hodanja šumom: Provjerite o čemu se radi<<<


Kako objavljuje student-servis u Osijeku, ova kompanija traži studenta/icu člana studentskog servisa za obilazak prodajnih mjesta i popisivanje (skeniranje) određenih proizvoda. Od uvjeta ističu aktivno baratanje engleskim jezikom, vlastiti prijevoz, pametni telefon i potreba obavljanja obavezne edukacije prije početka rada.


Uz osiguran trošak puta, poželjno je ipak da se javljaju studenti s područja Osijeka i okolice.




Satnica iznosi 60 kuna, a razdoblje rada je mjesec dana: od 9. svibnja do 9. lipnja ove godine. Radno vrijeme je fleksibilno, po prodajnom mjestu navode da će vam trebati otprilike pola sata za obaviti potrebno, no obavezno je da ste u mogućnosti odraditi cijeli mjesec.


>>>[FOTO] Studentica Pavla degustira palačinke – i plaćaju joj za to: Ovo su njena 2 favorita<<<


Rok za prijavu je kraj travnja, 30.4., a prijaviti se možete isključivo ispunjavanjem obrasca kojemu možete pristupiti ovdje.


Požurite s prijavom, ne čekajte kraj mjeseca, jer se dobri oglasi često popune u rekordnome roku, pa čak i istoga dana od objave.

Još vijesti