L.B. u Karijera

Rimac nudi 1000 eura svakome tko preporuči osobu koju odluče zaposliti! 2022. godine zapošljavaju čak 700 osoba

Rimac traži nove radnike, a kandidate traži putem preporuka. Može ih preporučiti bilo tko.

29. prosinca 2021 12:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svatko tko uputi na kandidata kojeg na kraju zaposle u Rimcu dobit će nagradu od 1000 eura – bez obzira na to rade li u Rimac Grupi ili ne.


Preporuka vrijedi 1000 eura


"Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske tvrtke, širimo se i na svim razinama. Svatko tko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1000 eura (bruto) – bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne", napisao je Mate Rimac na Facebooku.


>>>[FOTO] Rimac studentima FSB-a donirao Neveru: 'Pogledajte što možete raditi nakon faksa – par kilometara dalje'<<<


Traže iskusne stručnjake za nabavu i logistiku koji mogu preuzeti odgovornost za velike projekte stoga u obzir dolazi samo kvalificirani kadar.




"Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike stoga vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalificirane osobe", naglašava Rimac u svojoj Facebook objavi.


>>>Dvaput ga odbili – nije odustao: Ovo savjetuje studentima koji žele raditi kod RIMCA<<<


Planiraju zaposliti 700 osoba sljedeće godine


Uz to, dodaje da je trenutno otvoreno čak 180 natječaja za poslove na svim razinama unutar ove tvrtke te da su samo tijekom 2021. godine svom timu zaposlenika dodali 450 osoba. Sljedeće, 2022. godine, planiraju zaposliti dodatnih 700 osoba zbog čega apeliraju na sve koji žele ovdje raditi da prate obavijesti o natječajima.


>>>Odabrani NAJBOLJI poslodavci u 2020. godini: Jeste li radili u nekoj od OVIH tvrtki?<<<

Još vijesti