Mojfaks.hr u Karijera

Satnice do 70 kuna: Ovo su TOP poslovi na koje se možete prijaviti već danas

Uz sve više cijene i inflaciju koja postaje dijelom naše svakodnevice, svaka kuna za studentski je budžet spas.

14. ožujka 2022 14:08
Studentski centar u Zagrebu

Studentski centar u Zagrebu Foto: MojFaks

Početak je radnog tjedna pa vam donosimo pregled najboljih poslova koji se nude u student-servisima diljem Hrvatske. Zagreb, Rijeka, Karlovac, Šibenik, Zadar… najaktualnije ponude koje osiguravaju solidnu satnicu na koje se možete prijaviti već danas!


Zagreb


Satnica iznosi 30,00kn uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom. Javiti se možete e-mailom na natjecaj@raftrek.com ili broj mobitela 099 650 5330.

Za one koji vole poučavati kemiju, ekipa portala gradivo.hr traži pomoć. Za one koji ne znaju, Gradivo.hr je portal namijenjen za pomoć maturantima pri spremanju za državnu maturu. Osim online skripti, rade i video rješenja svih dosadašnjih matura. I upravo u tome trebaju pomoć! Traže nekoga tko će snimati rješenja matura iz kemije. Za ovaj posao nude satnicu od 40kn/h, radno je vriejem fleksibilno, minimalno 25h tjedno , a radi se pored Addiko banke na Slavonskoj aveniji.


Prijave zaprimaju do 25. ožujka na e-mail adresu kontakt@gradivo.hr.


Status d.o.o. traži studente/ice završnih godina (apsolvente/ice) za nastavu stranog jezika (njemački, francuski, engleski i ostali strani jezici). Radi se online ili u školi (na lokaciji Radnički dol 15 te lokaciji klijenta). Očekivano trajanje posla je do kraja godine. Satnica za redoviti školski sat iznosi od 50 do 70 kn, ovisno o tečaju uz napomenu da se naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava za 50%. Radno vrijeme je po dogovoru, a iskustvo u sličnim poslovima prednost.


Prijaviti se možete e-mailom na info@boutiquelingua.com uz slanje molbe i životopisa.


Ako ste pak više "fizički" tip radnika, a peglanje i pranje veša vam nije bauk, razmislite o poslu primanja i izdavanja robe te peglanja jednostavnih artikala. Prije zapošljavanja proći ćete tjedan dana osposobljavanja za rad nakon čega se počinje s radom. Početna satnica iznosi 30 kn/h, radi se u poslovnici na Vrbanima.


Prijaviti se možete isključivo e-mailom na proecoexpress@gmail.com. Prilikom prijave navesti javljanje za studentski posao.


Ako tražite posao koji će vas obavezati samo na jedan dan, MPG d.o.o. traži muške studente za ispomoć oko slaganja skladišta sutra (15.03.2022.). Radno je vrijeme od 9-17h, lokacija se nalazi na adresi Nova Ves 17, 3.kat (Kaptol centar), a nude satnicu od 30 kn/h. Morate također imati vlastiti studentski ugovor.


Javiti se možete na e-mail k.brunsko@mpg.hr uz naziv maila Ispomoć_skladište.


Ako vam je pak privlačniji svijet marketinške industrije, u FreewayCamperu traže interne na 3 pozicije u marketinškom odjelu - PPC, graphic design i marketing. Na poslove bi se trebali javiti samo studenti koji mogu raditi od 3 do 6 mjeseci i to minimalno 50%, dakle ili 4h dnevno ili pola tjedna puno radno vrijeme (naravno, može i full-time). Satnica iznosi 30kn/h, a naglašavaju da bi za ove poslove zaposlili studente marketinških, ekonomskih ili srodnih smjerova. Znanje engleskog je uvjet, njemačkog dodatni plus. Minimalno 2 dana u tjednu radi se u uredu u Zagrebu (Wespa Spaces), a izuzev toga radi se remote.


Više o prijavama i uvjetima pronađite na linkovima: PPC - https://bit.ly/ppc-internship, Graphic design - https://bit.ly/graphic-design-internship, Marketing - https://bit.ly/3tRwGzD


Rijeka


DABO-MARINE SERVIS D.O.O. traži studenta/icu za obavljanje posla mornara/skippera; pripremanje glisera za rentu te vožnja gostiju. Lokacija rada je Novalja na Pagu, radi se u periodu od 15.06 do 1.09., uz satnicu od 35kn/h (uz posebne bonuse za skiperažu). Radno vrijeme je dvokratno: 8-11 h i 17-21 h. Plaćeni su i putni trošak i obrok. Poželjno je da je kandidat pouzdan, visok, fizički spreman. Engleski jezik je obavezan, a poželjno je i znanje talijanskog i njemačkog.


Prijava je na broj mobitela 091/575 9488.


Odvjetnica Mia Mihovilović traži studenta/icu za administrativne poslove. Lokacija se nalazi u Puli, a period rada je godina dana, počevši od 1. travnja. Satnica je 30kn/h, a rad nedjeljom je plaćen 60kn/h. Od kandidata se očekuju pedantnost pri obavljanju posla te studiranje na pravnom fakultetu.


Prijaviti se možete na e-mail adresu ured.mihovilovic@gmail.com.


Šibenik


Javni bilježnik Ljiljana Malenica traži studenta/icu za administrativne poslove i održavanje čistoće ureda uz druge zaposlenike. Radi se u Šibeniku, planirano tijekom 6 mjeseci, s mogućnošću produljenja.  Radno vrijeme je 8 sati dnevno uz satnicu od 30kn/h. Za dodatne informacije možete nazvati 022 331 812, a za prijavu je potrebno javiti se osobno u ured javnog bilježnika bilo koji radni dan u 14:00 sati.


Karlovac


Općina Ribnik zapošljava studenta/icu na poziciji komunalnog radnika. Satnica iznosi 50 kn/h, a predviđeno trajanje zaposlenja je 3 mjeseca po 8 sati rada dnevno. Počinje se 1. travnja, a posao podrazumijeva obavljanje komunalnih radova košnje traktorskom kosilicom, te ostalih komunalnih poslova poput čišćenje nogostupa i parkinga. Više detalja potražiti na stranicama karlovačkog SC-a.


Promocast provodi istraživanje tržišta u duhanskoj industriji te za te potrebe zapošljavaju čak 15 studenata/ica i nude satnicu od 35kn/h. Radi se do kraja godine, a radno je vrijeme po dogovoru.


Prijaviti se možete do 15.03.2022, slanjem e-maila na lana@promocast.hr.


Zadar


ILOČKI PODRUMI d.d. zapošljavaju hostesu za rad na Zadar Wine festivalu. Radi se u Zadru u periodu 1.-2. travnja, a putni troškovi nisu plaćeni. Radno vrijeme je 14-20h, a satnica iznosi 35kn/h uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom. Poželjno je znanje o vinima i iskustvo u promocijama.


Javiti se možete na e-mail ante.busljeta@ilocki-podrumi.hr ili broj mobitela 099 274 2182.


RAFTREK TRAVEL d.o.o. zapošljava čak 10 studenata/ica na poziciji vodiča na rijeci Zrmanji (sezonski posao). Radi se u mjestu Kaštel Žegarski, rijeka Zrmanja, uz plaćeni putni trošak. Period rada je 15.06.-15.09.2022., uz radno vrijeme od 08 do 16h. Kako napominju, posao je dinamičan, podrazumijeva dugotrajno izbivanje iz mjesta stanovanja pa je potrebna snalažljivost i organiziranost.


"Posao uključuje rad na 'off the beaten path' destinacijama, rad na rijekama (Mrežnica, Zrmanja), planinama, kanjonima, moru, otocima. Imamo najljepši ured", pišu. "Primarni nam je posao sigurno vođenje grupe na aktivnostima, a sastavni dio našeg posla je i animacija, druženje sa gostima tijekom izvođenja iste. Sekundarni posao nam je uživanje, kampiranje, roštiljanje, istraživanje", dodaju.


Još vijesti