V.K. u Karijera

7 fora studentskih poslova na koje se možete prijaviti odmah – jedan je u Njemačkoj

Kako ne bi zapali u zimsku kolotečinu, pronašli smo šest fora poslova diljem Hrvatske koji studentima nude mogućnost 'podebljavanja' novčanika - taman prije božićnog ludila!

2. studenog 2021 16:12
Studenti na ulazu u zagrebački SC

Studenti na ulazu u zagrebački SC Foto: MojFaks

Studentski se budžet uvijek može "podebljati", stoga studenti uz svoje svakodnevne obaveze vezane uz studij često rade i studentske poslove.


Iako svi znamo da je ponekad teško ustati iz toplog kreveta i izaći van na kišu ili hladnoću, na dan isplate plaće zaboravimo na mrzovoljna hladna jutra tijekom mjeseca. Kako biste mogli na vrijeme uštedjeti dovoljno novca za božićne radosti, poklone i možda putovanje, pronašli smo šest zanimljivih poslova na koje se možete javiti odmah.


>>>Posao i prije diplome: Ovih stručnjaka u Hrvatskoj je tako malo da ih zapošljavaju čak i u srednjoj školi<<<


Ako spadate u grupu studenata koja još uvijek nije pronašla posao, izdvojili smo za vas najzanimljivije studentske poslove koji se nude po Studentskim centrima diljem Hrvatske.


Besplatni ručak!


VINDIJA Grupa traži više djelatnika za rad na pomoćnim poslovima u skladištu u Varaždinu. Osim što nude satnicu od 28 kuna i redovitu isplatu, djelatnici dobivaju i jedan plaćen topli obrok. Više detalja možete pronaći na linku.


Želiš biti profesor?


Ako volite raditi s djecom, pronašli smo super posao za vas!


PUČKO OTVORENO UČILIŠTE OSIJEK traži studente za posao predavača engleskog jezika djeci predškolskog uzrasta. Pod uvjetima stoji da traže apsolvente učitelje razredne nastave s pojačanim programom engleskog jezika ili apsolventi profesori engleskog jezika koji su odslušali izborni predmet za rano učenje engleskog jezika. Radno vrijeme je fiksno, a zarada je 40 kuna po jednom školskom satu (45 minuta). Molbu i životopis možete dostaviti na njihovu adresu, a svi detalji nalaze se ovdje.


>>>Studentski 'minimalac' ponovo raste! Evo ispod koje se satnice poslodavci neće smjeti spuštati<<<


Studentski centar Rijeka objavio je zanimljiv oglas u kojem traže odgovorne i komunikativne studente.


IN VIDA d.o.o. traži čak 5 studenata na području Rijeke i okolice, a nude odličnu satnicu! Naime, radi se o anketiranju putem tableta te prodaje s pos uređajem u periodu do 31.12.2021. Satnica je 50 kuna, radi se 6 sati dnevno, a plaćaju i putne troškove. Detalje pronađite ovdje.


Kultura se vraća


Srećom, neki su nam se eventi počeli vraćati nakon pauze od dvije godine, posebice u sektoru kulture. Studentski centar Šibenik objavio je zanimljiv oglas za studentski posao.


Tvrđava kulture Šibenik traži 20 studenata za pomoćne tehničke poslove kroz cijelu godinu. Radno vrijeme je po dogovoru, a predviđena neto satnica je 40 kuna. Detalje pronađite ovdje.

Ako želite raditi u zdravstvu, sada imate priliku!


Opća bolnica Bjelovar traži više studenata za pomoćne poslove u zdravstvu. Iako je satnica 26,56 kuna, početak rada može biti odmah, a posao je na dulji na period. Trenutno traže djelatnike nosače i djelatnike u praonici rublja. Kontakt detalji nalaze se na linku.


Uskoro počinje i Interliber


Osim ovih poslova koji se nude preko Studentskih servisa, vrlo popularna Facebook grupa za traženje studentskih poslova je i "Tražim/nudim studentski posao". Za zagrebačke studente koji vole knjige i vesele se Interliberu, pronašli smo super posao za sasvim solidnu satnicu.


>>>Nekima se nakon fakulteta smiješi plaća i do 10 tisuća eura: Ovo su firme koje u Hrvatskoj isplaćuju NAJVIŠE PLAĆE<<<


Felix Lider d.o.o. traži zaposlenike na Interliberu koji počinje 09.11., a traje do 14.11.2021. godine. Satnica predviđena za ovaj posao je 30 kuna, a uvjet koji traže je Covid potvrda. Ako ju nemate, na ulasku u sajam bit će omogućeno testiranje. Za više informacija kliknite ovdje.


Prilika za inozemstvo


S obzirom na to da na spomenutoj grupi "Tražim/ nudim studentski posao" autori objava često ne objave ime kompanije za koju aplicirate pa poneke informacije nedostaju, pronašli smo i kontakt osoba ako vas zanima rad u inozemstvu.


Ako vam rad u inozemstvu na fizičkim poslovima nije nezanimljiv, VIRMONT PLUS d.o.o. vam osigurava radnu dozvolu za rad u Njemačkoj. Satnica iznosti od 10 do 15 eura neto, a za rad u Sloveniji osigurana je plaća od 1100 do 1700 eura neto. Uz spomenuto, poslodavac nudi i osiguran put i smještaj, obrok, pa čak i trineastu plaća, a javiti se možete na e-mail adresu: virmontage@gmail.com. Uz spomenuto, poslodavca možete kontaktirati i na brojeve mobitela:  +38640888848 ili +385957377692 na Viber ili WhatsApp. U mailu ili poruci morate priložiti svoj životopis i presliku putovnice.

Još vijesti