Mojfaks.hr u Karijera

Studirate ili ste nedavno diplomirali, a nemate stručnog iskustva? Prijavite se za stažiranje u Bruxellesu

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Davora Škrleca raspisuje natječaj za stažiste koji žele steći radno iskustvo i upoznati način funkcioniranja europskih institucija i politika, a ujedno doprinijeti zastupanju ciljeva održivog razvoja.

12. rujna 2017 16:31
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Osim što ćete imati priliku dva mjeseca stažirati u Bruxellesu u Belgiji uz primanje stipendije sukladne stipendiji u institucijama EU-a, sudjelovat ćete u brojnim aktivnostima: provođenju istraživanja za zastupnika u Europskom parlamentu, suradnji sa akreditiranim asistentima zastupnika Škrleca i kluba zastupnika Zelenih/ESS-a, suradnji s uredima u Hrvatskoj, uključujući podršku lokalnim asistentima pri organizaciji događaja i informiranju javnosti putem web stranica, društvenih mreža i bloga, izradi redovnih izvješća o radu i aktivnostima zastupnika u EU parlamentu te pripremi tekstova i članaka za mjesečnik Zeleni list.

...Ovo su najjeftinije zemlje za studente...


...Dobrodošli u Bruxelles – grad Štrumfova i pralina...


Što se uvjeta tiče, morate biti državljani države članice EU-a, imati status studentice/studenta visokoobrazovne ustanove bilo kojeg usmjerenja ili imati tek završenu preddiplomsku ili diplomsku razinu studija (do 2 godine) te biti bez stručnog iskustva.

...Spakirala kofere i otišla raditi u Microsoft: Pročitajte kako izgleda jedan radni dan studentice Mateje...


Kandidatkinje/kandidati moraju imati razinu znanja hrvatskog jezika C2. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika kao prvog službenog jezika, a znanje drugog službenog jezika: francuskog/njemačkog/španjolskog/itd. je dodatna vrijednost.

...Odličan početak karijere: Stipendija od 5 tisuća eura i putovanje u Bruxelles...


Natječaj je otvoren do nedjelje, 24. rujna 2017. godine u 23:59 sati. Prijave pristigle nakon navedenog roka neće se uzimati u obzir. Kandidatkinje i kandidati koji zadovolje uvjete natječaja i budu odabrani za drugi, pisani dio natječaja, 9. listopada primit će obavijest o zadatku koji treba izvršiti putem e-maila.

Više informacija o uvjetima natječaja kao i kontakt podacima pronađite ovdje.

L.B./foto: David Bruyndonckx/Unsplash

Još vijesti