V.K. u Laganini

[VIDEO] Sa 6 mjeseci 'postao asistent': Profesor 'dadiljao' bebu da mi mama studentica mogla pisati bilješke

I dok bi većina profesora na fakultetu vidjela problem u tome što studentice majke vode djecu na predavanje, jedan je profesor preuzeo ulogu dadilje usred predavanja kako bi njegova studentica mogla pisati bilješke.

16. ožujka 2022 12:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studiranje definitivno nije lagano, a ako uz to studenti imaju i dijete, ovaj zadak može biti vrlo težak. Poznata je ona uzrečica da je za odgoj djeteta potrebno cijelo selo, pa je video-isječak profesora na predavanju s malim djetetom u rukama dobar pokazatelj kako to nije daleko od istine – uistinu je potrebno cijelo selo.


>>>[VIDEO] Svi obožavaju bebu koja odrasta u studentskom domu: 'Ima bolji društveni život od mene'<<<


Maddy Shaver studentica je na privatnom sveučilištu "Brigham Young" u gradu Provo, u državi Utah. Ona ima šestomjesečnog sina Jacka i na svom Instagram profilu često dijeli fotografije i video-isječke svog života, a prije nekoliko tjedana morala je na predavanje doći s malim Jackom. I dok bi većini profesora to vjerojatno pravilo problem na predavanju, njen profesor Hank Smith nije vidio nikakav problem u tome da ima još jednog 'studenta' na predavanju.


>>>Kombinacija studija i trudnoće u Hrvatskoj je jako zahtjevna: Kako je biti mama-studentica?<<<


"Jack je postao asistent"


Naime, kako je vidljivo u videu, njen profesor predaje kolegij vezan uz religiju, a kako bi njegova studentica mogla koncentrirano pratiti što priča i kako bi mogla zapisivati bilješke, profesor je uzeo malog Jacka u ruke i nastavio s predavanjem.


>>>Obožavatelje pere nostalgija: Beba s kojom je Phoebe Buffey bila trudna u 4. sezoni 'Prijatelja' sada ima 23 godine i diplomu<<<


Video je uskoro postao popularan, počeli su ga prenositi i mnogi profili koji promoviraju pozitivne vijesti, pa je video postao i viralan u samo nekoliko dana.


"Jack je upravo postao asistent profesora Hanka", šali se studentica u opisu svog videa na kojem je do sada sakupila skoro 800 tisuća lajkova. "Zahvalna sam na tome što pohađam ovako odličan fakultet s profesorima kojima je stalo do njihovih studenata", napisala je studentica.



>>>Domaće studentice odgovorile bi li rađale djecu da ih, kao u Srbiji, čekaju 4 tisuće eura i dulji rok studiranja<<<


"Jel' ti nas zezaš, pa ovo je predobro", napisao je netko u komentare i "zaradio" preko 22 tisuće lajkova. "O Bože, ovo je preslatko!", napisao je netko drugi. "Hank ti je predavač? Kako je to super", pišu ljudi u komentarima na očito popularnog profesora ovog sveučilišta.


"Što predaje?", upitao je netko, na što je Maddy pojasnila da on predaje čak nekoliko religijskih kolegija: Novi Zavjet, Knjiga Mormona i slične. "A zašto se spustiš mobitel i zapravo počneš pisati bilješke?", pitaju studenticu. "Ovo je sigurno sveučilište koje najviše prihvaća obiteljski život", pišu komentatori ispod njenog videa.

Još vijesti