V.K. u Laganini

[FOTO] 'Akcija: kupiš dva, platiš oba!' Oglas za najam stana za dvije studentice 'zapalio' Facebook

Od najboljih memeova, preko aktualnosti ili samo tržnice na kojoj se nudi sve, 'od igle do lokomotive', Facebook je postao i odlično mjesto za oglašavanje smještaja - kako ponude tako i potražnje.

30. rujna 2021 14:00
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako svaki dan na Facebooku "iskoči" neki novi, interesantan oglas o iznajmljivanju privatnoga smještaja, a često se oglasi za iznajmljivanje stanova ejdnostavo postavljaju i na oglasne ploče u zgradama ili dućanima – jednostavno, napisano rukom, bez slika, bez dugih objašnjenja, samo kontakt za više detalja.


Tako je na popularnoj domaćoj Facebook stranici „Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“ nedavno objavljena fotografija ručno napisanog oglasa.


>>>'Tečaj za muškarce' hit među studentima: Uče peglati i kako živjeti bez mame<<<


Matematika je jedini univerzalni jezik na svijetu čije, barem osnove, razumiju svi. U spomenutom oglasu piše: "Iznajmljuje se studenticama dvosobni stan. Dvije sobe posebno, kuhinja, wc, wifi free, po osobi 1300, a po dvije osobe 2600 + plus režije", piše na oglasu uz kontakt broj.




>>>[FOTO] Kad jesenski rokovi pokucaju na vrata: Dečki koji spavaju ispred knjižnice postali HIT<<<


'Akcija, ako kupiš dva, platiš oba'


Kao što je vidljivo, osoba koja iznajmljuje stan, zna osnove matematike, a očito je njihovo znanje zbrajanja inspiriralo mnoge korisnike Facebooka za komentare vezane upravo uz zbrajanje.


"Morel za 3900?", upitao je netko. "More al' + plus režije", odgovara netko drugi. "Meni su komentari najbolji, baš smo duhovit narod", napisala je jedna korisnica.


"Akcija. Ako pozovete u sljedećih 15 minuta, treća studentica za 3900 kn. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu. Pozovite odmah", šali se još jedna korisnica. "oliko onda plaća jedna osoba, ako dvije plaćaju 2600, a jedno od njih je iz Imotskog?", šali se još netko na račun stereotipa o ljudima iz Imotskog.


"Jel' može jedna osoba platit 2600, a druga gratis?", znatiželjna je jedna korisnica. "Akcija, Kupiš dva, platiš oba", napisao je netko. "Di je to? Potaklo me da studiram", pita jedna.


Objava je zasluženo postala viralna, a dosad je sakupila gotovo 150 komentara i oko 2,5 tisuća "lajkova".

Još vijesti