V.K. u Laganini

[VIDEO] 'Balkanski tata' 25-godišnjeg TikTokera poharao društvene mreže: Prepoznajete li svoje roditelje?

Čačkalica u ustima, punjene paprke, ćevapi, šlape i čarape, samo su neke od 'tipičnih' balkanskih stvari koje ovaj TikToker vješto prikazuje u urnebesnim video-isječcima, u kojima ilustrira tipično ponašanje 'balkanskog tate'.

12. srpnja 2021 16:45
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Društvene mreže stvaraju nove poslove, digitalne kreatore sadržaja koji postaju viralni zbog svoje originalnosti ili samo kvalitete koju objavljuju online.


Jedan od viralnih influensera je i 25-godišnji Miloš Nedeljković, rodom iz srbijanskog Novog Sada. Miloš je odrastao na Novom Zelandu, a već 4 godine živi u Australiji. Završio je preddiplomski studij, a pola godine proveo je i na studiju u Švedskoj.



Regionalni mediji vrlo su brzo "ubrali" njegove viralne videe pa su pisali o njegovom uspjehu. "Reci mi da si Balkanac, bez da mi kažeš da si Balkanac", "Kako balkanski tata liječi sve bolesti", "Kako balkanski roditelji opisuju da su išli u školu", "Kako Balkanski tata reagira kad upozna ne-balkanskog dečka svoje kćeri", "Balkanski otac slaže punjenu papriku", samo su neki od viralnih videa koji su ovog mladića lansirali u svijet digitalnih kreatora.



U početku je stvarao memeove i to na nagovor brata, a sve s istom tematikom: prikazu tipičnog balkanskog oca, od njegovog fizičkog izgleda i modnog izričaja pa sve do balkanskih uvriježenih ponašanja, poput gostoprimstva i nezaobilazne rakije.


>>>[VIDEO] Viralni trend srodnih duša s TikToka otkriva jeste li pronašli ljubav svog života – u samo par koraka<<<




Balkandad trenutno na Instagramu broji 26,1 tisuću pratitelja, dok ga na TikToku prati više od pola milijuna ljudi! Samo nekoliko zadnjih videa ima preko 2 milijuna pregleda. Osim čestih ponašanja naših očeva, Miloš snima i videe u kojima sprema tradicionalna balkanska jela poput sarme, graha, baklave i slično.


>>>Studentica zaprosila svog dečka, doživjela masovno vrijeđanje: 'Ovo je posao za dečke!'<<<


"Kopija mog tate", "Majstori za sve", "Ovo je moj život", "Jezivo koliko je istinito", samo su neki od komentara koje ovaj mladić svakodnevno dobiva, pa čak i od ne-balkanaca koji u ponekim videima pronalaze upravo ponašanja svojih očeva. Koliko su urnebesni njegovi video isječci, možete provjeriti i sami.





Još vijesti