L.B. u Laganini

Bolje buba u glavi nego u sobi: Studentica zakasnila na predavanja zbog najbizarnijeg mogućeg razloga

Nitko ne voli bube, pogotovo kad nam ne daju na predavanje.

1. travnja 2021 17:25
Bube

Bube Foto: MojFaks

Svake akademske godine, barem jedna buba upropasti studentima dan: nalaze ih u obrocima u menzi, među plahtama studentske posteljine ili na hodnicima studentskih domova. Gdje god da se pojavile, jedno je sigurno – ne želimo ih u studentskoj svakodnevici, osim ako nisu leptirići, krijesnice ili bubamare.


>>>Prvo paučići, sada žohari! Čeka li nas nova najezda u studentskim domovima? FOTO<<<


Ovaj stav zasigurno dijeli i studentica koledža Colby kojoj jedna buba u sobi jednostavno nije dala na predavanje zbog čega je profesoru poslala mail u suzama.


Zuji kao u horor filmu


Naime, u sobu joj je uletjela buba koja se ispriječila između nesretne studentice i vrata. Sa svakim studentičinim korakom, buba bi poletjela i zujala krilima toliko da je studenticu podsjećala na neko biće ih horor-filma.


Neki bi joj oprostili izostanak...foto: screenshot via Twitter


O svemu je u urnebesnom mailu obavijestila profesora. "Dragi profesore, zakasnit ću danas na predavanje. Nisam sigurna koliko, ali doći ću. Već 20 minuta pokušavam naći način da izađem iz svoje sobe. Između mene i vrata ispriječila se jedna buba i kad se pomaknem, pomakne se i ona, a kad leti njena krila puštaju grozan zvuk, kao iz horora. Nalazimo se bezizlaznoj poziciji, na moju štetu, i sigurna sam da buba to shvaća. Sa štovanjem, u suzama", opisala je slikovito u mailu svoju nezavidnu situaciju ova maštovita studentica.


>>>Studenti na Cvjetnom već mjesec dana spavaju s Raidom ispod jastuka - 'Ubila sam ih 10 u sat vremena!'<<<


Što se dalje događalo, nažalost ne znamo, no držimo fige da je netko od sustanara ili kolega došao i izbavio studenticu njenih muka po bubi.

Još vijesti