Mojfaks.hr u Laganini

Erasmusovci otpjevali božićnu pjesmu i nominirali kolege: hoćete li se i vi pridružiti?

Prošle godine su zagrebački Erasmusovci snimili pjesmu i njome pozvali domaće studente da krenu putem njihovog božićnog 'challengea'. Ovoga puta istu stvar su napravili studenti na razmjeni u Dubrovniku te rekli da je to njihov poklon kolegama.

19. prosinca 2016 11:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti se uglavnom vraćaju svojim kućama za Božić, a to se posebno odnosi na Erasmusovce koji su već spakirali kofere i krenuli putem aerodroma. Upravo zato su Mary Andruchiw i Daniel Romera Lopez za svoje kolege koji su na putu kući snimili božićnu pjesmu i tako im zaželjeli sve najbolje povodom blagdana.

...Najjači božićni izazov: Erasmusovci pozvali studente da zapjevaju...


No, to nije obična pjesma jer je to ujedno i izazov koji su stavili pred svoje kolege i tako ih nominirali da moraju napraviti istu stvar te cijelu stvar nazvali \'Erasmus Christmas Challenge\'. Jedino pravilo je to da nominirani studenti u svom videu moraju nominirati još troje kolega koji će napraviti isto.



Na svom YouTube kanalu Mary je napisala da su ovo napravili kako bi se božićni duh što prije proširio, a snimka za sada ima 341 pogled, ali vjerujemo da će se studenti u ovo uključiti pa će ih biti puno više.

Ivana Petrić
foto: Screenshot YouTube

Još vijesti