Mojfaks.hr u Laganini

Zvjezdani izvještaj za ovu akademsku godinu: Saznajte kako će se vaš horoskopski znak provesti na faksu

Postoji ta specifična stvar u vezi horoskopa - iako ga ne shvaćamo ozbiljno, svejedno ga rado čitamo i u šali komentiramo s prijateljima. Kad već postoji horoskop koji prognozira ljubavne, poslovne i druge avanture, naravno da postoji i onaj koji pokazuje što je zapisano u zvijezdama mladih koji studiraju.

18. listopada 2017 12:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Akademska godina 2017./2018. tek je počela, ali je mnogima već donijela brige i pritisak: polako se pripremamo za učenje, kolokvije, seminare i ispite. Govorimo o studentskom životu pa su sve te "pojave" normalne, a studenti bi rado voljeli unaprijed znati što ih čeka u ovoj akademskoj godini.

Vjerovali u horoskop ili ne, mi vam prenosimo "zvjezdani izvještaj" za vaš znak kako biste znali barem otprilike što vas čeka ili da se barem slatko nasmijete ako vam u horoskopu piše da ćete sve ispite položiti iz prve.

Ovan




Početni mjeseci 2018. godine bit će povoljni za studente u ovom znaku. Kasnije se mogu javiti problemi s koncentracijom i fokusom. Trudite se  više spavati i odmarati. Ako usmjerite svoju energiju dobro, pozitivni rezultati neće izostati.

Bik




2018. godina nije obećavajuća za studente rođene u znaku bika. Oni neće postići rezultate proporcionalne naporu koji su uložili. Ako imaju u sebi neki talent, on će nažalost ostati sakriven. Ipak, 2018. je povoljna godina za učenje novog jezika kada je bik u pitanju.

Blizanci




2018. godine blizanci će biti zainteresirani za studiranje. Ako je njihov studij vezan za filozofiju ili matematiku, ove godine će postići pozitivne rezultate. Područje bankarstva ili upravljanja bit će manje uspješno. Također, ako planiraju sudjelovati u nekom natječaju ili natjecanju, onda je 2018. godina idealna za njih.

Rak




Studenti rakovi imat će manje uspjeha u usporedbi s njihovim napornim radom ove godine. Na ispitima neće dobiti očekivane rezultate. Međutim, ako imaju interes za prirodne znanosti, onda su izgledi za uspjehom povoljniji. Ako rakovi dobiju primamljujuće ponude na polju studija, trebaju biti oprezni, jer bi to mogla biti prevara. Također, upis na neki tečaj bi se trebao izbjegavati.

Lav




Lavovi koji žele studirati u inozemstvu imaju dobre izglede za to u 2018. godini. Njihova samokontrola i marljivost će ove godine biti na vrhuncu. Ako sudjeluju u bilo kom natječaju, uspjeh je zagarantiran. Filozofija ili slične znanosti se preporučuju.

Djevica




2018. godina je povoljna za studente djevice. Međutim, moraju biti spremni dati sve od sebe i uložiti velik napor kako bi postigli pozitivne rezultate. Ako žele sudjelovati u natječaju za praksu ili posao, šanse za uspjeh su velike.

Vaga




Prvi dio godine će proteći jako povoljno za studente u ovom znaku. Međutim, Vage će se morati suočiti s problemima u drugom dijelu godine. Ako se planiraju upisati na neki tečaj,trebaju razmisliti još jednom. Moguće je da obrazovanje ispašta zbog dodatnih aktivnosti. 2018. je jako dobra godina ako se odlučite studirati u inozemstvu.

Škorpion




Ova godina je prilično povoljna za studente rođene u znaku škorpiona. Posebno velik uspjeh će ostvariti studenti filozofije i psihologije. Ako planiraju studirati vani, ovo je definitivno godina u kojoj to trebaju učiniti. Ako pak planiraju aplicirati za posao ili praksu, to bi trebali učiniti početkom godine.

Strijelac




2018. godina će biti jako uspješna za studente umjetnosti i književnosti. Ostali će imati osrednja postignuća. Također, preporučljivo je da budu oprezni s kolegama, postoji mogućnost prevare.

Jarac




Studente u ovom znaku u 2018. godini očekuju druženja s visokoobrazovanim pojedincima. To će im pomoći da donesu ispravne odluke u vezi studija. Također, savjetuje se bolja komunikacija s profesorima i asistentima. Poteškoće se mogu očekivati kada je u pitanju fokusiranje na jedan cilj.

Vodenjak




U prvom dijelu 2018. godine vodenjake očekuju nezadovoljstvo i sumnja u sebe. Dolaskom druge polovice godine, stvari će postati bolje. Planovi za studiranje u inozemstvu bolje je ostaviti za drugu polovicu godine.

Ribe




2018. godina će za studente u znaku ribe biti turbulentna. Studenti prirodnih znanosti će imati bolje rezultate od onih koji studiraju društvene znanosti. Trebaju održavati dobre odnose s kolegama s fakulteta. Bespotrebne svađe ih mogu dovesti u nepovoljan položaj.

...Diploma zapisana u zvijezdama: Koji fakultet najbolje odgovara tvom horoskopskom znaku?...


...Horoskopski znak otkiva koje je tvoje omiljeno alkoholno piće...


Ivana Petrić
izvor: studomat.ba
foto: Pixabay

Još vijesti