Anja Z u Laganini

'Sigurno je studentica!' Djevojku iz BiH pitali koja joj je aplikacija na mobitelu NAJNEBITNIJA - njen odgovor postao HIT u cijeloj regiji

Svi vole dobar vox. Ispitivanje javnoga mnijenja direktno na ulicama često donese odgovore slučajnih prolaznika koji se pamte dugo i odjeknu daleko.

23. listopada 2020 13:53
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tako je bilo i u ovome slučaju. Naime, reporter Imperia TV-a zaustavio je simpatičnu djevojku na ulici u Sarajevu i postavio joj jednostavno pitanje: "Koja je najnebitnija aplikacija na tvom telefonu?"


Bez puno razmišljanja, djevojka je odgovorila da je to mobilno bankarstvo. Kad ju je reporter upitao zašto, odmah je ispalila odgovor: "Zato što nemam para".

Kratki video njenog odgovora ubrzo se počeo širiti na društvenim mrežama.Mnogi su u komentarima izrazili podršku jer su se poistovjetili s njom. "Bar je iskrena", "Kraljica", "Ovo je pravi odgovor", "Kako joj mozak brzo radi", samo su neki od odgovora.

Bilo je i onih koje je djevojka oduševila svojim izgledom i spontanošću: "Koliko je samo slatka", "Slatkica", "Prelijepa je", "Je li realno da je ovako slatka?", napisali su ispod videa. No, velik dio onih koji su pogledali video vjeruju da je mlada djevojka "skromna studentica" jer svi znamo da je budžet tijekom studiranja najčešće skroman.