L.B. u Laganini

Dečki uzvratili udarac! Ovo je najčišća 'muška' soba: Dvojica studenata svaki dan temeljito čiste – dobili i nagradu

Ovog Božića, splitski studenti uživali su u mnogim iznenađenjima koja im je pripremio matični Studentski centar.

20. Siječnja 2022 14:07
Splitski studenti čiste sobu

Splitski studenti čiste sobu Foto: Screenshot

Ovog Božića, splitski studenti uživali su u mnogim iznenađenjima koja im je pripremio matični Studentski centar. Osim večere iznenađenja, Djeda Božićnjaka koji ih je darivao, novih zavjesa i madraca kojima su osvježili svaku domsku sobu, posebne su nagrade pripale i najurednijim stanarima i stanarkama splitskih domova.


Kako smo već pisali, zalaganjem veselog Djedice, splitski SC početkom ovog tjedna nagradio je i pohvalio najčišće stanare doma "dr. Franjo Tuđman". Ove su godine to dvije studentice – Nikol Ćupić i Sara Laštro kojima se život u domu sviđa i koje, kako kažu, održavaju čistoću jer na taj način mogu normalno učiti i živjeti u ovom prostoru.


>>>[VIDEO] Ovo je najčišća studentska soba: Pogledajte kako ju održavaju Sara i Nikol<<<


I dečki svog konja za trku imaju


No, čini se da i dečki znaju i mogu održavati svoju sobu urednom! Naime, u hostelu Spinut nagradu su odnijela dvojica studenata, Antonio Šiklić sa FESB-a i Ante Čavlina s KBF-a. Matični SC razveselio ih je rokovnicima, kišobranima te poklon-karticom kafića i noćnog kluba Kauri u Splitu.


"Naša soba je čista jer ja i moj cimer to svaki dan lijepo i striktno držimo čistim i urednim", kazao je Antonio. Pohvalili su lokaciju doma jer nakon učenja, u potrebi za odmorom i predahom, lako i brzo stignu do Marjana i šume ili pak do mora, gdje se najbolje relaksiraju.
"Nakon ovakve brige o čistoći, tko još može reći da su muške sobe neuredne?", napisali su na Facebook stranici iz splitskoga SC-a.


U Bruni Bušiću nagradu osvojile čak dvije sobe


S obzirom da je Djedica "nominirao" najurednije iz svih domova u ovom sveučilišnom gradu, valja napomenuti da su titulu najčišće sobe ponijele i studentice iz doma "Bruno Bušić" i to uz mnogo muke i promišljanja zaposlenika SC-a.


>>>[VIDEO] Djed Božićnjak stigao u dom i podijelio više od 1200 poklona domaćim studentima<<<


Naime Andrea, Antonia i Lucija, studentice PMF-a, kao i njihove sustanarke Daria, Mila i Ivana Lana, jednako lijepo i dosljedno održavaju svoj domski životni prostor pa su nagradu dobila oba tima, za obje sobe u ovom najlegendarnijem splitskom domu.


>>>Stanodavci preferiraju studentice, ali ne bilo kojih fakulteta: 'Radije biram STEM nego ekonomiju, pravo i druge 'lakše' fakultete'<<<


Čestitke svim studentima i studenticama!

Još vijesti