Mojfaks.hr u Laganini

Dobila cvijet za prolazak: Gospodina Savršenog pokušat će uloviti i studentica Emily

Prijavila se na nagovor prijateljica jer je bila spremna za nešto novo i nepredvidivo u životu.

24. rujna 2019 17:23
Dobila cvijet za prolazak: Gospodina Savršenog pokušat će uloviti i studentica Emily

Dobila cvijet za prolazak: Gospodina Savršenog pokušat će uloviti i studentica Emily Foto: MojFaks

Studentica Emily Živčić (24) dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obaveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica. Svojim osmijehom i toplinom već je osvojila brojne simpatije gledatelja, ali i Gospodina Savršenog koji joj je na svakoj ceremoniji ruža dosad dao cvijet za prolazak, piše RTL.

...Prelijepa studentica natječe se za titulu najljepše Hrvatice - hoćete li je podržati?...


"Prijavila sam se na nagovor prijateljica, iako sam se već gledajući prvu sezonu showa pitala kako bih se snašla u takvom konceptu emisije. Bila sam spremna za nešto novo i nepredvidivo u životu i nimalo ne žalim za svojom odlukom", kaže Emily.

Emily danas živi u Zagrebu gdje studira na Zdravstvenom veleučilištu. "Iako danas ne mogu zamisliti život u maloj sredini, mislim da mi je odrastanje u manjem gradu omogućilo bezbrižno djetinjstvo. Čitave sam dane provodila družeći se s prijateljima iz susjedstva uz rijeku Mrežnicu. Imam mlađu sestru i brata i najljepše me uspomene vežu upravo uz njih", prisjeća se Emily dana provedenih u Dugoj Resi gdje i danas živi njezina obitelj.

...Najljepši osmijeh svemira: Studentica stomatologije ponijela titulu Miss Universe...


Na pitanje kako bi ona samu sebe opisala, obzirom da su prijateljice bile skeptične, ona odgovara: "Po prirodi sam oduvijek bila prilično impulzivna i iskrena, ali s godinama učim kako je najbitnije naći pravi način za reći ono što mislim. Trudim se uvijek razmišljati pozitivno, važno mi je da sam poštena prema svima i lojalna najbližima."

Upravo zbog tih njezinih karakteristika, ne čudi što se odlučila upravo za sestrinstvo. "Izbor srednje škole za mene je bila upravo medicinska škola. Iako sam kratko pohađala Učiteljski fakultet, odlučila sam nastaviti svoje obrazovanje na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Mislim da je sestrinska profesija poziv, a ne samo posao. Smatram da radeći u zdravstvu svakoga dana imam priliku učiniti nečiji život lakšim i ljepšim i to me ispunjava", kaže Emily.

Kad ne studira, bavi se jogom.

Više o Emily pročitajte ovdje.

L.B./izvor: RTL
foto: Facebook@Emily Živčić