V.K. u Laganini

Studenti OVIH smjerova seksualno najaktivniji tijekom studiranja: Teologija vrlo blizu vrha

Najaktivniji promijene i do osam partnera tijekom studiranja.

11. listopada 2021 18:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svaki fakultet i smjer koji upišemo, upisujemo jer to volimo i time se želimo baviti do kraja života. Uz to, studentski dani nam donose nove prijatelje, nova poznanstva, rast i razvoj, ali i dovoljno mjesta i vremena kako bismo istražili i sebe kao osobe, uključujući i svoje seksualne želje i potrebe. No, prema nekim istraživanjima, određeni smjerovi ipak imaju više sreće po pitanju broja seksualnih partnera od ostalih!


>>>Studentica koja sextanjem zarađuje oko 250 tisuća kuna godišnje tvrdi: 'Ovo je najbolji posao...'<<<


Kako piše studentproblems.com, 2020. godine provedeno je istraživanje o seksualnim navikama studenata diljem Velike Britanije s posebnim fokusom na kojem sveučilištu studenti mijenjaju najviše seksualnih partnera. Prema istraživanju provedenom na skoro 6 tisuća studenata, studenti na Sveučilištu Leeds Beckett u prosjeku promjene nešto više od osam seksualnih partnera (8,45 osoba prosjek) tijekom svog akademskog školovanja.


Nakon njih je Sveučilište Southhampton Solent (8,18) i LSE (8,00) po prosječnom broju seksualnih partnera. No, zanimljivo je i kako je istraživanje napravljeno i po tome koji studiji su najviše seksualno aktivni.


Najaktivniji studenti ugostiteljstva, turizma, maloprodaje...


Naime, prema njima, studenti koji studiraju na studijima vezanim uz ugostiteljstvo, turizam i maloprodaju imaju najveći broj seksualnih partnera za vrijeme akademskog obrazovanja – 7,72 prosječna partnera.


>>>Novi zabrinjavajući trend među mladima: Već sa 16 godina piju Viagru – evo i zašto<<<


Drugi po redu su inženjeri i studiji vezani uz proizvodnju – oni broje 6,82 prosječna seksualna partnera. Na trećem mjestu su studiji marketinga s 6,81 prosječnim partnerom. Na četvrtom mjestu nalaze se studiji teologije i komparativne religije sa 6,65 prosječnih partnera. Nakon njih dolaze studiji menadžmenta, pa knjigovodstvo i financije, dok je filozofija zauzela 10. mjesto na ljestvici s 5.85 prosječnih seksualnih partnera.


Na posljednjem mjestu nalaze se studenti kemijskog inženjerstva sa manje od tri partnera (2,95).


Koliko god partnera imali i što god studirali, najbitnije je zaštititi se!


izvor: studentproblems.com

Još vijesti