V.K. u Laganini

[VIDEO] Zaljubljeni studenti uživali u čarobnoj večeri u menzi: 'Nadmašili su sva naša očekivanja'

I dok su neki svoje Valentinovo proveli na kauču pred malim ekranima, drugi su uživali na čarobnoj večeri.

15. veljače 2022 14:58
Restoran Kampus, Valentinovo, SC Split

Restoran Kampus, Valentinovo, SC Split Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Jučer se slavio Dan ljubavi, Valentinovo. Mnogi su studenti zasigurno odabrali samo izležavanje na kauču sa svojim partnerima uz serije, a 50 zaljubljenih parova iz Splita svoju je večer provela u restoranu "Kampus" splitskog SC-a.


Restoran Kampus, Valentinovo, SC Split Restoran Kampus, Valentinovo, SC Split Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


S obzirom na epidemiološku situaciju, samo je 50 sretnih parova jučer prisustvovalo valentinovskoj večeri koju je organizirao Studentski centar Split za svoje studente u restoranu "Kampus". Kako kažu iz SC-a Split, u svega sat vremena sva su mjesta bila popunjena od otvaranja prijava.


Kampus, valentinovo, SC Split Kampus, valentinovo, SC Split Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


>>>WOW! Najromantičnija večera u menzi: Delux meni od 3 slijeda i piće dobrodošlice za samo 6,50 kuna<<<


Student PMF-a Mateo Ćavar stigao je u prvih 50 parova u Restoran Kampus sa svojom partnericom Elijom Croner, studenticom Medicinskog fakulteta u Splitu. "Večeras nam se sve sviđa. Atmosfera i hrana su super", kazao je par kratko za SC Split.


Restoran Kampus, studenti, Valentinovo Restoran Kampus, studenti, Valentinovo Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Parovi su uživali u čak tri slijeda! / Foto: Studentski centar Split


Kao i dosad, restoran Kampus bio je prekrasno uređen i osmišljen do najsitnijih detalja. Uz prigodno dekorirane stolove za dvoje, balone u obliku srca i prigušenom rasvjetom s mnoštvo malih lampica i romantičnom glazbom u pozadini, Kampus se na jednu večer pretvorio u glavno mjesto za proslavu ljubavi.


Kampus Restoran, SC Split, valentinovo Kampus Restoran, SC Split, valentinovo Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


"Ove lampice kao zvjezdano nebo najviše mi se sviđaju", rekla je Karla Bogoje, studentica Filozofskog fakulteta koja je na večeru stigla sa svojim partnerom Ivanom Benutićem, studentom FOI-a u Varaždinu. "Hrana je uistinu odlična. Fora je što je hrana u Splitu dobra svaki dan, ali ovo je uistinu nadmašilo sva moja očekivanja", kazao je Ivan.


Valentinovo, SC Split, Kampus Valentinovo, SC Split, Kampus Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


Večera je poslužena u tri slijeda, a studenti su mogli birati između mesnog, ribljeg i vegetarijanskog menija. U ponudi se pronašlo svega: pašteta od tune, dalmatinske mesne plate i krem juhe od šampinjona, lignje sa zapečenim povrćem, punjene juneće rolice sa zapečenom palentom i njoki. Osim hrane, studente je dočekalo i piće dobrodošlice, a sve spomenuto mogli su jesti za samo 6,5 kuna na iksicu.


Sc Split, valentinovo Sc Split, valentinovo Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


>>>KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO<<<




Szymon i Klaudia par su iz Poljske koji je zajedno proveo jedan semestar u Splitu na Pomorskom fakultetu zahvaljujući programu Erasmus. "Osjećam se uistinu dobro. Ambijent je čaroban. Zadivljen sam i sve je uistinu na visokoj razini", govori Szymon Tymecki.


"Velika je šteta što mi nemamo ovakvih događaja u Poljskoj. Zauvijek ću se sjećati ove večere. Za tjedan dana napuštamo Split i uistinu je lijepo biti večeras ovdje", zaključuje Klaudia Krzeminska.


SC Split, Kampus, Valentinovo SC Split, Kampus, Valentinovo Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Szymon i Klaudia / Foto: Studentski centar Split


Uz njih, Luka Šebljanić, student Pravnog fakulteta posebne zahvale daje i SC-u Split na odlično organiziranoj večeri. "Ovo je jedinstvena prilika koja se događa samo ovdje. Zahvalan sam Studentskom centru Split na ovakvoj organizaciji. Stvarno sam ostao iznenađen ovakvim dekorom na stolu i menijem. Sve je na visokom nivou. Želim svima puno ljubavi u životu i da nam ovakvih večera bude što više", hvali student koji je stigao u pratnji svoje partnerice Antonije Alić, studentice Medicinskog fakulteta u Splitu.


Foto: Studentski centar Split


Još vijesti