L.B. u Laganini

[VIDEO] Djed Božićnjak stigao u dom i podijelio više od 1200 poklona domaćim studentima

Trudio se da ga studenti ne vide, ali nije mu uspjelo...

28. prosinca 2021 12:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon božićne večere iznenađenja, splitski SC ponovo je razveselio studente božićnim darovima koje im je uručio – 'djedica' glavom i bradom. Ovime su zasigurno dodatno doprinijeli blagdanskoj atmosferi u domskim sobama i među studentima koji su, iz bilo kojih razloga, ostali u domovima tijekom blagdana.


Studenti bili jako dobri ove godine


Kako javljaju iz Studentskog centra Split, više od 1200 studenata smještenih u studentskom domu "dr. Franjo Tuđman" na Kampusu, studentskom domu "Bruno Bušić" te hostelu "Spinut" na Spinutu dobilo je svoj božićni dar.




"Očito su studenti bili jako dobri ove godine kad im je Djed Božićnjak pronašao mjesto u svom gustom rasporedu božićnih posjeta. Djedicu smo zatekli kako na božićnu večer gura teške saonice s darovima na Kampusu. Trudio se da ga nitko ne vidi, ali nije jednostavno sakriti to brdo od darova koje su svojim akademskim uspjesima zaslužili naši studenti", objavili su na Facebook stranici splitskoga SC-a.


I 'djedica' upisuje fakultet?


Danas, nakon slijeganja dojmova, iz SC-a javljaju da se Djedu Božićnjaku toliko svidjelo u tamošnjim domovima da razmišlja o velikom životnom preokretu. "I u ovim poznim godinama ozbiljno razmišlja o upisu na neki od fakulteta u Splitu... Bio bi to prvi student iz finskog Rovaniemija na Sveučilištu u Splitu", šale se na svojoj Facebook stranici.


Svim studentima želimo ugodan ostatak blagdana, ma gdje ih provodili.

Još vijesti