Mojfaks.hr u Laganini

[FOTO] Kad padneš ispit, padni u stilu! Zadarska studentica plače satima – maskara je postojana: Pohvalila tvrtku, zaradila tisuće lajkova

Kažu da nisi pravi student dok ne padneš na ispitu...

28. rujna 2017 16:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ne znamo je li ova izreka ikakva utjeha studentici koja je na Facebook stranici kozmetičke kompanije Max Faktor pronašla "u svakom zlu nešto dobroga" pa se nakon pada ispita i cjelodnevnog ispita ipak uspjela našaliti i pohvaliti kvalitetu maskare, ali znamo da je njena objava osvojila srca i simpatije brojnih pratitelja ove Facebook stranice.

Ivana Čobrnić je studentica Sveučilišta u Zadru. Na Filozofskom fakultetu studira ruski i engleski jezik, a nažalost je doživjela ono čega se svaki student pribojava: na jedan će ispit morati izlaziti ponovo. Osim što ju je ražalostio, pad na ispitu ipak je, osim jačanja karaktera, poslužio i testiranju maskare. Kako Ivana tvrdi, unatoč suzama koje je isplakala, njena maskara ostala je postojana na njenim trepavicama. Zbog toga se odlučila obratiti direktno tvrtki koja proizvodi maskaru pa im je napisala:

"Dragi Max Factor,

Pišem Vam iz razloga da javno odan počast Vašoj maskari False Lash Effect u vodootpornoj verziji. Naime, danas san, nakon mnogo učenja, pala vezani ispit na zadnjem roku i otišla u parcijalu. Plačen i slinin evo sve od podne, ali Vaša maskara se nije ni pomakla! Svaka trepavica je uredno na mistu i nema ni traga razmazivanja! Dakle, nakon 3 živčana sloma i 4 ure plakanja, sve to u toku jednog dana, Vaša maskara se pokazala izdržljivom, pouzdanom i doraslom zadatku! Ubuduće se ne morate trudit svojim modelima stavljat umjetne trepavice i postavljat nama običnim smrtnicima nerealna očekivanja... Dajte malo realnosti, spremni smo na to! A dobri ste, kreirali ste savršenu vodootpornu formulu! Samo tako nastavite!
"


Mi bismo bili sretni da izgledamo ovako nakon cjelodnevnog plakanja...foto: Facebook@Max Factor Hrvatska/Ivana Čobrnić

Kako nam je otkrila, pala je jezične vježbe iz engleskog, na zadnjem roku i na zadnjem pitanju.

"Sad sam parcijala, znači moram studirati godinu duže, pa me to baš bilo pogodilo i nisam mogla stat plakat cili dan. Plakala san na putu doma, pa doma, pa u parku... Smirila se pa bi opet počela. I onda kad sam navečer vidila svoj odraz u ogledalu i svatila kako se dobro maskara održala, iako san ja sva natečena i izmučena, to me inspiriralo da napišem ovaj simpatičan review maskare. I moram reći da mi je uvelike popravilo dan što sam nasmijala toliko ljudi", kaže nam kroz smijeh.

U komentarima apeliraju na kompaniju da joj za utjehu pokloni paket proizvoda ili joj pak pružaju podršku i žele više sreće na idućem roku.

Mi smo sigurni da će Ivana bez problema dati i taj ispit, ali i sretno stići do diplome. Na promociji će svakako ostati vjerna svojoj najdražoj maskari jer sada zna da će ostati na trepavicama čak i ako joj na lice kane suza – ovog puta suza sretnica.

L.B./foto: Facebook@Max Factor Hrvatska/preuzeto uz dopuštenje autorice