V.K. u Laganini

[FOTO] Studentica prava okrunjena za miss Zagreba: Lucija potukla žestoku konkurenciju

Lucija je studentica prava koja će predstavljati grad Zagreb i Žagrebačku županiju na jubilarnom 30. izboru za Miss Hrvatske.

6. listopada 2021 16:34
Lucija Begić

Lucija Begić Foto: Screenshot

Studentica Pravnog fakulteta, 21-godišnja Lucija Begić nedavno je proglašena za Miss Zagreba. Ova lijepa i ambiciozna studentica uz pravo ima i nekoliko hobija, ali završavanje fakulteta joj je svakako prioritet.


Nedavno je na terasi jednog zagrebačkog restorana izabrana nova miss Zagreba: Lucija Begić, koja je pobijedila žestoku konkurenciju od 12 djevojaka. Za prvu pratilju proglašena je Josipa Matić, a druga pratilja je Ivana Jasić.


>>>Možda ima anđeosko ime, ali vražje udara: Ovoj se studentici FER-a ne želite zamjeriti<<<"Uvijek se malo nadaš, ali nikad nisi siguran da ćeš osvojiti. U šoku sam, tek će mi se nakon par dana slegnuti dojmovi, ne znam gdje sam, presretna sam. Hvala svima koji su bili uz nas i hvala svima koji su omogućili ovu prekrasnu večer", kazala je mlada missica za 24sata.


>>>Dobila cvijet za prolazak: Gospodina Savršenog pokušat će uloviti i studentica Emily<<<


Kako bi se kandidatkinje predstavile žiriju, nosile su pet različitih modnih kombinacija noseći nekoliko hrvatskih i regionalnih brendova. Nakon prvih krugova, ostalo je osam finalistica koje su morale odgovoriti na pitanja žirija, a izlazile su na pozornicu u svečanim haljinama dizajnerice Natalije Smogor.


Ove godine u stručnom žiriju sjedili su: Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Suzy Josipović Redžepagić, Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević - Miss Hrvatske 2002., direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i direktorica Miss Hrvatske Maja Vračarić.


Lucija Begić Lucija Begić Foto: Screenshot

Prekrasna Lucija pliva u pravnim, ali i modnim vodama / Foto: screenshot via Instagram@l.begic


Buduća pravnica je ovom pobjedom ostvarila pravo natjecanja na finalnom izboru za Miss Hrvatske 2022 godine, kao predstavnica naše metropole. Lentu najljepše Luciji je predala prošlogodišnja pobjednica Miss Zagreba, Marija Rogić, koja je kasnije priznala da joj je upravo Lucija bila favorit od samog početka.


"Potrudit ću se maksimalno, nastaviti raditi na sebi i sve će biti dobro", izjavila je uzbuđeno Lucija.


izvor: 24sata.hr