V.K. u Laganini

[FOTO] Šokirana studentica pronašla 'iznenađenje' u piću iz poznatog fast food lanca: 'Pa to uopće nije na meniju'

Sve i svašta im se 'potkrade' u hrani, no, neke stvari ipak ne očekuješ u piću?

31. prosinca 2021 12:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studentica je ostala užasnuta dodatkom kore kivija u njenom piću iz poznatog fast food lanca McDonald's, a zbog koje se, pretpostavlja, kasnije i razboljela.


Clelia Dragna je naručila hranu 13. prosinca u podružnici Newmarket Road u Cambridgeu. Kako kaže studentica, kasnije se počela osjećati loše, imala je temperaturu i osjećala umor, pa je napravila Covid-19 test koji je pokazao negativan rezultat. Drugi dan je spremala hranu i u čaši je zatekla iznenađenje. Točila si je piće i tada je otkrila velik komad kore kivija zaglavljen na unutarnjoj strani čaše kojem tamo, očito, nije mjesto.


>>>Godinama jeo samo čips, krumpiriće i kruh – oslijepio sa 17 godina i uništio zdravlje<<<


Čak joj je i pozlilo! / Foto: screenshot via metro.co.uk


"Kako se to uopće može dogoditi?"


"Doslovno sam se osjećala zgroženo, nisam sigurna je li netko pljunuo u moje piće ili pio iz te šalice ili je li šalica nasumično bačena u prljavi prostor restorana, ja samo znam da meni nije dobro", kazala je šokirana studentica.


"Usred smo pandemije, toliko je zastrašujuće razmišljati da se mogu tako lako zaraziti ili čak i otrovati. Kako se to uopće može dogoditi? Imaju li na tom mjestu higijenski standard ili propise? Nikada više neću naručivati hranu od njih i pozivam i druge da budu oprezni", tvrdi Clelia koja se počela osjećati loše nakon što je popila gazirano piće. Tvrdi da se probudila "izuzetno slaba i s bolovima u mišićima."


>>>[FOTO] Zagrizla 'martina' u blitvi iz menze: 'Osjetila sam gorčinu i smrad...'<<<



Pa i nije mali komad... / Foto: screenshot via metro.co.uk


Kivi uopće nije na meniju


"Ionako sam morala ići na posao, ali nisam dugo izdržala. Morala sam ranije otići s posla. Otišla sam kući i izmjerila si temperaturu koja je bila povišena, imala sam promukao glas i teško mi je bilo disati", nabraja svoje simptome. Studentici i dalje nije jasno kako je u njenom piću završila kora ovog voća jer se ono nigdje ne nalazi na jelovniku McDonalds'sa.


>>>[FOTO] Od dlaka do željeza – evo što se sve servira u zagrebačkim menzama: 'Ovo je opasno po zdravlje!'<<<


Kako nastavlja, studentica je prijavila ovaj incident u McDonald'su, a oni su joj rekli da se njen slučaj trenutno istražuje.


"Kvaliteta hrane je od najveće važnosti i stavljamo veliki naglasak na kontrolu kvalitete, slijedeći rigorozne standarde kako bismo izbjegli bilo kakve nesavršenosti. Iznenadili smo se kada smo čuli za ovaj incident s obzirom na to da ne prodajemo niti koristimo ovaj proizvod, ali razumijemo da je kupac u kontaktu s našom korisničkom podrškom koja organizira da se ovaj predmet vrati. To će nam omogućiti da provedemo potpunu istragu", izjavili su iz glasnogovorništva ovog poznatog lanca brze hrane.


izvor: metro.co.uk

Još vijesti