Mojfaks.hr u Laganini

I studenti komentiraju fotku Jandrokovića u kupaćim gaćicama: 'Takav look samo ako izbjegavaš brzu menzu plus jedan benč dnevno'

Naši su političari neiscrpni izvor inspiracije, barem kad su memeovi u pitanju. Iako smo, što se aktualnog predsjednika Zorana Milanovića tiče, navikli na izjave koje često nisu prikladne, točne ili politički korektne, čini se da ima i drugih koji balansiraju po tankoj liniji prikladno-neprikladno, što se osoba iz javnog i političkog prostora tiče.

13. svibnja 2021 18:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Naime, nakon što je trenutni predsjednik Zoran Milanović prozvao Jandrokovića, počastivši ga izrazom "nasilnik bez mišića", ovaj mu je odgovorio kratkom replikom, emojijima i fotografijom u gaćicama koja je postala instant-hit.

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...", napisao je na svojoj Facebook stranici Jandroković, uz fotografiju u ljetnome izdanju.


Budući da me klaun ???? Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal.???? Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...????????????

Objavljuje Gordan JandrokovićČetvrtak, 13. svibnja 2021.


Predsjednik sabora je tražio, a internet korisnicima nije trebalo dugo da "prosude sami"


Osim što je obišla internet i zapalila društvene mreže, fotografija o kojoj danas priča Hrvatska ubrzo je osvanula i na Facebook grupi stanara studentskog doma "Stjepan Radić" – "Sava" što svjedoči o tome da i mladi prate politiku. Ispod objave su se zaredali urnebesni komentari.


>>>[IZBORI 2021] Pitali smo zagrebačke studente za koga će glasati u nedjelju: Evo koga su najčešće spominjali<<<


Studnet koji je objavio fotografiju napravio je to uz pitanje kako da i on postigne takvu liniju, ali i nađe dobre kupaće gaćice za sezonu. "Može netko tko je više u treningu dat' program vježbi za ovakvo nešto? Pitam za frenda. P.S. Gdje nać dobre kupaće za sezonu?", napisao je uz objavu fotografije.

Evo nekoliko najboljih komentara koje smo izdvojili.
 

Djevojke su se brzo oglasile na upit predsjednika sabora / Foto: screenshot via Facebook "Studentski dom Stjepan Radić - Sava"


"Kupaće samo na Hreliću" i meme sa zabrinutim Plenkovićem samo su neke od urnebesnih reakcija studenata koje su uslijedile.


"Kupaće samo na Hreliću! / Foto: screenshot via Facebook "Studentski dom Stjepan Radić - Sava"


"Izbjegavati brzu menzu i jedan benč dnevno, mislim da bi trebalo bit ok", pojasnio mu je jedan student kako do mišića. Drugi pak smatraju da je izgled manje pohvalan pa ga uspoređuju s pacijentima u induciranoj komi.


Plenković jede kremšnite, po mišljenju studenata. Foto: screenshot via Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava"


Iako je objava izazvala mnoštvo reakcija u grupi, autor objave ubrzo ju je obrisao.